RTX 4070 Super için işlemci önerisi

Buradan bakabilirsiniz. Kısaca farklarını söylersem Gigabyte olanda 4 RAM slotu 3 SSD slotu yüksek RAM frekans desteği falan var ufak tefek farklar var yine USB C girişi de var mesela.

Wi-Fi Bluetooth da var Gigabyte olanda.

Buradan bakabilirsiniz. Kısaca farklarını söylersem Gigabyte olanda 4 RAM slotu 3 SSD slotu yüksek RAM frekans desteği falan var ufak tefek farklar var yine USB C girişi de var mesela.

Wi-Fi Bluetooth da var Gigabyte olanda.

Şu an bende i5 14400F var işlemci. Bununla 200FPS alıyorum CS2'de. Sence bu darboğazdan mı oluyor? Hiç anlamıyorum. Senin önerdiğin işlemci ile kaç FPS alırım sence?

Şu an bende i5 14400F var işlemci. Bununla 200FPS alıyorum CS2'de. Sence bu darboğazdan mı oluyor? Hiç anlamıyorum. Senin önerdiğin işlemci ile kaç FPS alırım sence?

Sisteminde bir darboğaz olduğunu düşünmüyorum 14400F işlemci RTX 4070 Super'i beslemesi lazım ama çözünürlük de önemli 1080p mı 2K da miktarda kullanıyorsunuz?

Hocam bende de 4070 Super var bütçeden dolayı Ryzen 5 7600 var sıkıntısı yok memnunum ama 7800x3D almanızı tavsiye ederim bence en iyi performans alacağınız işlemci şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı