RTX 4070 Super ile Valorant 350 FPS veriyor

onurexe

Picopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Yaklaşık 1 ay önce bilgisayar aldım. Gigabyte RTX 4070 Super Intel i5 14400F 32 GB RAM. Oyunda 350 FPS alıyorum. Çok az aldığımı düşünüyorum. Neden düşük FPS alıyorum?

O işlemci ile minimum 400-450 olması lazım gibi geldi. Ayarlarda değişiklik yapabilirsin belki, varsa driver güncellemeler.

Az değil, normal değerlerde fps alıyorsun. Valorant işlemci tabanlı bir oyun ve işlemcinde 20 mb L3 önbellek mevcut. L3 önbellek bu tür oyunlarda önemli.
Bir kaç videoya bakmak istedim daha çok alıyor çoğusu, 4060 ile bile. En kötü 400 olmalı gibi geldi ama aman aman fark yok, alsa da bir şey değişmeyecek zaten de.

Bir kaç videoya bakmak istedim daha çok alıyor çoğusu, 4060 ile bile. En kötü 400 olmalı gibi geldi ama aman aman fark yok, alsa da bir şey değişmeyecek zaten de.
Hayır hocam, normal değerler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan valorant kısmına bak. 350 fps değerine düşüyor yüksek grafiklerde. 1 ay önce çekilmiş en günceli bunu bulabildim. Baktığınız videolar eskiden kalma olabilir bir ton eski videolar var. Dediğim gibi bir de fps değerini bu tür oyunlarda ekran kartından çok işlemci belirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı