RTX 4070 Super sistem alınır mı?

isofix

Femtopat
Daha fazla  
GAMING-EVO4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Black Myth: Wukong Hediyeli
Biraz araştırdım taksit seçeneği olarak 6 ay sıfır faiz taksit yapıyorlar. Bu mantıklı geldi ama kendim toplasam veya başka hazır sistem önerebileceğiniz var mı ya da bu yeterli olur mu? Daha çok oyun ve render için kullanacağım.

Not: SSD'yi Kingston NV2 1TB NVMe PCI-e 4.0 okuma 3500 MB-yazma 2100 MB M.2 SSD yükselteceğim.
Power'ı daasus TUF Gaming 750b 750W 80+ Bronze 135mm fanlı güç a yükselteceğim.

Fiyat olarak bir tık yüksek gibi geldi. Hazır sistem aşağı yukarı benzer özelliklerle daha uyguna bulma ihtimaliniz olabilir. Ayrıca gözardı etmemeniz gereken bir nokta da 1080P'de bu sistem darboğaz yapabilir. 2K bir monitörle beraber kullanmanız daha uygun olur.

Fiyat olarak bir tık yüksek gibi geldi. Hazır sistem aşağı yukarı benzer özelliklerle daha uyguna bulma ihtimaliniz olabilir. Ayrıca göz ardı etmemeniz gereken bir nokta da 1080P'de bu sistem darboğaz yapabilir. 2K bir monitörle beraber kullanmanız daha uygun olur.

1080P´de işlemci tarafında bir darboğaz yaşanmaz ancak ekran kartı tarafında bazı oyunlarda yaşanabilir sebebi çok basittir, ekran kartı fazla güçlüdür bu yüzden oyun 1080p yerine 1440p ister.

Bence tek tek toplayın ekran kartını Gainward veya Palit tercih edebilirsiniz.

1080P´de işlemci tarafında bir darboğaz yaşanmaz ancak ekran kartı tarafında bazı oyunlarda yaşanabilir sebebi çok basittir, ekran kartı fazla güçlüdür bu yüzden oyun 1080p yerine 1440p ister.
Bu konudan bahsetmek istedim zaten açıklama için teşekkürler. Kendimi ifade edememişim.

çok sağolun dar boğaz ihtimali çok can sıkar bu kadar para verirsek kendim toplarsam daha mantıklı olucak , işlemci daha yüksek tercih edebilirim veyahut ekran değiştirim. çok seçenek var arada kaldım.

çok sağolun dar boğaz ihtimali çok can sıkar bu kadar para verirsek kendim toplarsam daha mantıklı olucak , işlemci daha yüksek tercih edebilirim veyahut ekran değiştirim. çok seçenek var arada kaldım.
İşlemci-Ekran kartı olarak darboğaz yemezsin. Bu sistemin yanına 2k monitör al sorunsuz kullanırsın bu kadar yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı