35.000TL'ye RTX 4070 hazır sistem alınır mı?

Fikir edinmesi kötü bir şey değil afedersinde 31k 4070 Ti Super'e para vereceğime giderim 3090 alırım ikinci el 18 binliraya.
Fikir falan vermiyorsun. Yanlış yönlendiriyorsun, 4070S 2-3 tane 3090 eder.

Kasada PSU Var mı?

40K'ya sana 4070S sistem toplarım.

Ama mesela aklımda şu şey de var; 50 serisi çıkmaya çok uzak da değil, idare etmek üzere 4060 (Ti) ekran kartlı ama aynı zamanda 50 serisi ekran kartı ile değiştirdimde yine çalıştırabilecek bir sistem bir araya getirmek belki da daha akıl karı olacaktır.

Ama mesela aklımda şu şey de var; 50 serisi çıkmaya çok uzak da değil, idare etmek üzere 4060 (Ti) ekran kartlı ama aynı zamanda 50 serisi ekran kartı ile değiştirdimde yine çalıştırabilecek bir sistem bir araya getirmek belki da daha akıl karı olacaktır.

Direkt kartsız 9800x3D'li bir sistem toplayıp 5000 serisi çıkınca kart alırsınız.
İdarelik 2. el ucuz bir kart alırsınız.

Direkt harcayacak ne kadar paranız var ve ne almak istiyorsunuz?

Direkt kartsız 9800x3D'li bir sistem toplayıp 5000 serisi çıkınca kart alırsınız.
İdarelik 2. el ucuz bir kart alırsınız.

Çok mantıklı, sanırım korkumu yenmem gerekiyor veya bir süre iş gezilerine ktılmayıp 4080 almak :p

Direkt harcayacak ne kadar paranız var ve ne almak istiyorsunuz?

~37 bin TL 4070 sistem, sadece kasa olarak. Ama bu fiyatı düşürüp 50 serisi ekran kartı çalıştırabilen 4060 Ti'lı bir sistem (varsayım 5070)
Sanırım güçlü makinelere zaafım var, sadece toplamada değil az önce aklıma gelen bu fikirde hangisinin daha mantıklığı olduğu hakkında da yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar

Çok mantıklı, sanırım korkumu yenmem gerekiyor veya bir süre iş gezilerine ktılmayıp 4080 almak :p

~37 bin TL 4070 sistem, sadece kasa olarak. Ama bu fiyatı düşürüp 50 serisi ekran kartı çalıştırabilen 4060 Ti'lı bir sistem (varsayım 5070)
Sanırım güçlü makinelere zaafım var, sadece toplamada değil az önce aklıma gelen bu fikirde hangisinin daha mantıklığı olduğu hakkında da yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar.

5000 serisi pahlı olacak diye düşünüyorum. Çıktığında kart en ucuz halinde oluyor diye düşünüyorum.

5000 serisi pahlı olacak diye düşünüyorum. Çıktığında kart en ucuz halinde oluyor diye düşünüyorum.

Umarım dediğin gibi olmaz, 5070 ve i7 14700 gibi bileşenlere aynı anda sahip olmak beni çok heyecanlandırırdı, sanıyorum 60 üstü kart alma hevesimi bir kenara bırakmalıyım ve Full HD çözünürlüğe ikna olmalıyım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı