nylo94
Hectopat
Max 45k ya çıkacak bir bütçem var. İstediğim özellikler 4070 Super, 2x16 RAM, şart olmamakla beraber AMD işlemci, 1TB SSD hava akışı iyi bir kasa ve ortalama bir PSU. Anakart kısmında ekstra bir isteğim yok kronik sıkıntılı olmadığı sürece. Çünkü genelde sistemdeki parçaları yükseltmek yerine komple sistemi satıp yenisine geçmeyi tercih ediyorum. Siteleri ve forumları araştırdığımda şu sistemleri gördüm.
www.vatanbilgisayar.com
RAM ve SSD(Crucial1TB)yi değiştirince 39.150TL oluyor. Sadece RAM'ler biraz kalitesis gibi ve PSU ile alakalı bir bilgi bulamadım.
www.gamegaraj.com
RAM'i 2x16 XPG Lancer ve kasayı da kyber mesh yapınca 40.800TL ediyor. Vatandaki sisteme göre PSU ve RAM'ler daha kaliteli gibi. Kasadan ise emin değilim.
www.gaming.gen.tr
RAM'i XPG SSD'yi de Adata yapınca 42.700 ediyor. Bu sistemin daha ucuz olduğunu hatırlıyorum son zamanlarda zam gelmiş gibi.
www.gaming.gen.tr
Son olarak bu var. Cherrysonda yaptığım değişikliklerin aynılarını yaptığımda 44.000 oluyor. Kasa ve PSU'su daha güvenli gibi ancak vatanla arasındaki 5K fiyat farkına diğer mi emin değilim.
Sizce bunlardan hangisi daha iyi veya bunlar dışında bir öneriniz var mı? Fiyatların düşeceğini düşnüyorsanız 1 ay kadar daha bekleyebilirim bilgisayarı yenilemek için.
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

RAM ve SSD(Crucial1TB)yi değiştirince 39.150TL oluyor. Sadece RAM'ler biraz kalitesis gibi ve PSU ile alakalı bir bilgi bulamadım.
Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...
RAM'i 2x16 XPG Lancer ve kasayı da kyber mesh yapınca 40.800TL ediyor. Vatandaki sisteme göre PSU ve RAM'ler daha kaliteli gibi. Kasadan ise emin değilim.

CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.

RAM'i XPG SSD'yi de Adata yapınca 42.700 ediyor. Bu sistemin daha ucuz olduğunu hatırlıyorum son zamanlarda zam gelmiş gibi.

MIRANA-MASTER4070SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-MASTER4070SUPER sistem tavsiyesi GALAX RTX 4070 SUPER ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.

Son olarak bu var. Cherrysonda yaptığım değişikliklerin aynılarını yaptığımda 44.000 oluyor. Kasa ve PSU'su daha güvenli gibi ancak vatanla arasındaki 5K fiyat farkına diğer mi emin değilim.
Sizce bunlardan hangisi daha iyi veya bunlar dışında bir öneriniz var mı? Fiyatların düşeceğini düşnüyorsanız 1 ay kadar daha bekleyebilirim bilgisayarı yenilemek için.
Son düzenleyen: Moderatör: