RTX 4070 Super sistem önerisi

nylo94

Hectopat
Max 45k ya çıkacak bir bütçem var. İstediğim özellikler 4070 Super, 2x16 RAM, şart olmamakla beraber AMD işlemci, 1TB SSD hava akışı iyi bir kasa ve ortalama bir PSU. Anakart kısmında ekstra bir isteğim yok kronik sıkıntılı olmadığı sürece. Çünkü genelde sistemdeki parçaları yükseltmek yerine komple sistemi satıp yenisine geçmeyi tercih ediyorum. Siteleri ve forumları araştırdığımda şu sistemleri gördüm.

RAM ve SSD(Crucial1TB)yi değiştirince 39.150TL oluyor. Sadece RAM'ler biraz kalitesis gibi ve PSU ile alakalı bir bilgi bulamadım.

RAM'i 2x16 XPG Lancer ve kasayı da kyber mesh yapınca 40.800TL ediyor. Vatandaki sisteme göre PSU ve RAM'ler daha kaliteli gibi. Kasadan ise emin değilim.

RAM'i XPG SSD'yi de Adata yapınca 42.700 ediyor. Bu sistemin daha ucuz olduğunu hatırlıyorum son zamanlarda zam gelmiş gibi.

Son olarak bu var. Cherrysonda yaptığım değişikliklerin aynılarını yaptığımda 44.000 oluyor. Kasa ve PSU'su daha güvenli gibi ancak vatanla arasındaki 5K fiyat farkına diğer mi emin değilim.

Sizce bunlardan hangisi daha iyi veya bunlar dışında bir öneriniz var mı? Fiyatların düşeceğini düşnüyorsanız 1 ay kadar daha bekleyebilirim bilgisayarı yenilemek için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı