RTX 4070 Super sistem önerisi

5 bin serisi çok iyi fiyatlarla ilan edilmişken ve ciddi güç farkı vaat ederken beklememek mantıksız geliyor bana. Şahsen 2 ay önce 4070ti super aldım. Bu durumu bilsem beklerdim.

5000 serisini bekleyin bu kadar yakınken 4070 Super almak çılgınlık. Zaten siz alana kadar çoktan çıkar 5070 1-2 ay demişsiniz.

5 bin serisi çok iyi fiyatlarla ilan edilmişken ve ciddi güç farkı vaat ederken beklememek mantıksız geliyor bana. Şahsen 2 ay önce 4070ti super aldım. Bu durumu bilsem beklerdim.
Performans farkı dediğiniz, DLSS, DLSS ve daha fazla DLSS. Nvidia eski kartlara getirep sunabileceği şeyler için yeni kartlar üretiyor. Ayrıca fiyatlara aldanmayın güzel ülkemize gelince 2 katına çıkıyorlar vergilerden dolayı.

5 bin serisi çok iyi fiyatlarla ilan edilmişken ve ciddi güç farkı vaat ederken beklememek mantıksız geliyor bana. Şahsen 2 ay önce 4070 Ti Super aldım. Bu durumu bilsem beklerdim.

5000 serisini bekleyin bu kadar yakınken 4070 Super almak çılgınlık. Zaten siz alana kadar çoktan çıkar 5070 1-2 ay demişsiniz.

Adam 5000 serisi alacağım dememiş ki, seri çıktığında 4000'lere indirim gelir mi demek istemiş

RTX 50 serisini bekle. RTX 50 daha yüksek fiyatta gelse bile RTX 40 serisinin fiyatları epey düşecektir.

Adam 5000 serisi alacağım dememiş ki, 5'ler çıktığında 4000'lere indirim gelir mi, bu sebeple almak için beklesem mantıklı olur mu diye sormuş :)

Adam 5000 serisi alacağım dememiş ki, seri çıktığında 4000'lere indirim gelir mi demek istemiş.

Adam 5000 serisi alacağım dememiş ki, 5'ler çıktığında 4000'lere indirim gelir mi, bu sebeple almak için beklesem mantıklı olur mu diye sormuş :)

5000 serisini alması daha mantıklı diyoruz bizde bunda bir sorun yok. Ayrıca 5000 serisini kesin almayacağım gibi ifadelerde belirtmemiş.

Adam 5000 serisi alacağım dememiş ki, seri çıktığında 4000'lere indirim gelir mi demek istemiş

evet ama 40-45 bin bütçe söylemiş. O bütçeye (veya indirim olursa biraz daha azına) 4. bin serisi almaktansa çıkmak üzere olan 5 bin serisini almak bence daha mantıklı.

Performans farkı dediğiniz, DLSS, DLSS ve daha fazla DLSS. Nvidia eski kartlara getirep sunabileceği şeyler için yeni kartlar üretiyor. Ayrıca fiyatlara aldanmayın güzel ülkemize gelince 2 katına çıkıyorlar vergilerden dolayı.

Evet nvdia da tr'deki satıcılar da sonuna kadar eleştiriyi hak ediyorlar ama günün sonunda hemen hemen aynı fiyata daha fazla performans veren yeni bir seri kart olacaksa elimizde o tercih edilir. Fiyat 2 kat kadar absürt artacaksa o zaman işler değişir. bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
Evet NVIDIA da TR'deki satıcılar da sonuna kadar eleştiriyi hak ediyorlar ama günün sonunda hemen hemen aynı fiyata daha fazla performans veren yeni bir seri kart olacaksa elimizde o tercih edilir. Fiyat 2 kat kadar absürt artacaksa o zaman işler değişir. Bekleyip göreceğiz.

Fiyatlar 2 kat artamaz belirli bir istatistik var genellike %10 - %15 zam oluyor bu da mesela 5070'in Türkiye'de 28-30 bin olması demek ancak eğer bir anda bu yüzdeleri bozarlarsa bilemem.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı