Daha iyi değerler istiyorsan almalısın tabii ki. Ancak mesajımda "işlemci değişin" gibi bir durum yok, bahsettiğim değerlerin "normal" olmasıydı.Hocam PUBG oynamak için 9800x3D mi çekelim ne yapalım.
Daha iyi değerler istiyorsan almalısın tabii ki. Ancak mesajımda "işlemci değişin" gibi bir durum yok, bahsettiğim değerlerin "normal" olmasıydı.Hocam PUBG oynamak için 9800x3D mi çekelim ne yapalım.
Daha iyi değerler istiyorsan almalısın tabii ki. Ancak mesajımda "işlemci değişin" gibi bir durum yok, bahsettiğim değerlerin "normal" olmasıydı.
RTX 4070 Super ve Ryzen 5 7500F var sistem tamamını kullanmıyor bile düşük FPS veriyor. 1080p ultrada oynuyorum bu değerler çok düşük değil mi?
Abi 13400f ve arc 750 için ayar verirmisin şu şu şekilde olsun diyerekUltra ayarlar için normal bir FPS değeri. PUBG ultrada oynanabilir bir oyun değil zaten. Keskinliği yumuşatma ve dokuyu yüksek yapın. Keskinleştirmeyi açın ve DirectX 11 geliştirilmişi seçin. İşleme ölçeğini 98 yapın uygulayın ve tekrar 100e çekin ve uygulayın. Bu değeri oyun içinde yapın ayrıca hep 100 de kalması gerekir bu ayarla bir daha oynamayın. Bu ayarlarla oynarsanız en iyi oyun deneyimini yaşarsınız. 4060+i513400F+32 GB RAM sistemimde 150-250 FPS almaktayım. 144 Hz monitörümle en iyi oyun deneyimi yaşıyorum.
Dostum geçen gelen güncellemeden sonra FPS'ler sıçtı 350'lerden 100 150 bandına düştü.
Abi 13400F ve Arc 750 için ayar verir misin şu şu şekilde olsun diyerek.
O yazdığım en iyi görüntüleme ayarı. FPS kaybı yaşamadan. Yeterli.
Abi 13400f ve arc 750 için ayar verirmisin şu şu şekilde olsun diyerekUltra ayarlar için normal bir FPS değeri. PUBG ultrada oynanabilir bir oyun değil zaten. Keskinliği yumuşatma ve dokuyu yüksek yapın. Keskinleştirmeyi açın ve DirectX 11 geliştirilmişi seçin. İşleme ölçeğini 98 yapın uygulayın ve tekrar 100e çekin ve uygulayın. Bu değeri oyun içinde yapın ayrıca hep 100 de kalması gerekir bu ayarla bir daha oynamayın. Bu ayarlarla oynarsanız en iyi oyun deneyimini yaşarsınız. 4060+i513400F+32 GB RAM sistemimde 150-250 FPS almaktayım. 144 Hz monitörümle en iyi oyun deneyimi yaşıyorum.
aynısı kanka da sen fps oyunu gibi 350 400 fps bekliyorsan pubg oynamamalısınBende de 4060 7500F 16 GB var ama senin yaptığın ayarlarla bile oyun sıkıntılı. Bazı yerlerde sıkıntıya düşüyor kartlar.
ben sırf fps sorunu yüzünden oyunu bıraktımAbi 13400f ve arc 750 için ayar verirmisin şu şu şekilde olsun diyerek
aynısı kanka da sen fps oyunu gibi 350 400 fps bekliyorsan pubg oynamamalısın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.