Çözüldü RTX 4070 Super sistemde "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sinyor10

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda CS2'ye girdiğimde karşıma çıkan bir hata PC'yi sıfır olarak yeni aldım sorunun çözümü için yardımcı olur musunuz?
Özellikler:
  • RTX4070 Super.
  • Ryzen 7 5800.
  • 2x16 GB Kingston Fury RAM.
  • AMD AM4 mATX A520M k V2 1.0 anakart.
  • Windows 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Grafik kartı sürücüleri anakart ve BIOS bunlar güncel mi ayrıca anakartını çok kötü onu b serisine güncellemeni öneririm işlemci ekran kartına para basmak aşırı mantıksız işlemcini yeterli besleme yapamayabilir anakartın.

Sorunu hallettim boot kaynaklıymış bazı seçenekleri devre dışı bırakınca (deneme yanılma şeklinde denedim) sorun çözüldü.
Yardımcı olmak istediğiniz için teşekkür ederim.

Bilgisayarımda CS2'ye girdiğimde karşıma çıkan bir hata PC'yi sıfır olarak yeni aldım sorunun çözümü için yardımcı olur musunuz?
Özellikler:
  • RTX4070 Super.
  • Ryzen 7 5800.
  • 2x16 GB Kingston Fury RAM.
  • AMD AM4 mATX A520M k V2 1.0 anakart.
  • Windows 10.

Grafik kartı sürücüleri anakart ve BIOS bunlar güncel mi ayrıca anakartını çok kötü onu b serisine güncellemeni öneririm işlemci ekran kartına para basmak aşırı mantıksız işlemcini yeterli besleme yapamayabilir anakartın.

Sorunu hallettim boot kaynaklıymış bazı seçenekleri devre dışı bırakınca (deneme yanılma şeklinde denedim) sorun çözüldü.
Yardımcı olmak istediğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nasıl yaptığını diğer kullanıcı açısından belirt.

Yaklaşık 9 10 tane ayar ile oynadım bazılarını açık bırakıp kapatmadım bazılarını kapatıp bir daha açmadım yani şu an bunları bulup yazsam bile açtığım veya kapattığım bazı ayarlar başka kullanıcıların bilgisayarları için sorun oluşturabilir. Yoksa benim gibi çözüm arayan kişilerden saklayacak değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı