RTX 4070 Super sisteme anakart seçimi

Bu sistemi alacak olsam anakart harici ben de böyle seçerdim, 1x16 RAM ile.
Anakart ve 2x16 yapınca çok fazla oluyor. Sanırım BIOSTAR tercih ederdim mecbur.
Sizin adınıza sevindim, hayırlı olsun.
Oyunlardaki FPS ve sıcaklık değerlerin neler acaba? Gürültüsü nasıl sistemin, ekran kartı kasa vs.

Daha yeni aldım klavye bekliyorum hala. Sıcaklık için stress test yaptım AIDA'dan 1 saat boyunca 65'i geçmedi ancak sanırım testi doğru yapmadım çünkü GPU seçmeyi unuttum tekrar deneyeceğim. Bana çok ama çok sessiz geldi ama büyük ihtimalle Monster laptoptan geçiş yaptığım içindir. Anakartın fiyatı dediğiniz gibi biraz uçuk ama hem ileriye dönük olsun hem de Wi-Fi kartı hoşuma giden bir özellik olduğu için böyle seçtim ve 4.000 TL nedense alırken gözüme fazla gelmedi :) hepsi toplam 49.300 + soğutucu ile 50.500 civarına geldi monitör hariç.

Daha yeni aldım klavye bekliyorum hala. Sıcaklık için stress test yaptım AIDA'dan 1 saat boyunca 65'i geçmedi ancak sanırım testi doğru yapmadım çünkü GPU seçmeyi unuttum tekrar deneyeceğim. Bana çok ama çok sessiz geldi ama büyük ihtimalle Monster laptoptan geçiş yaptığım içindir. Anakartın fiyatı dediğiniz gibi biraz uçuk ama hem ileriye dönük olsun hem de Wi-Fi kartı hoşuma giden bir özellik olduğu için böyle seçtim ve 4.000 TL nedense alırken gözüme fazla gelmedi :) hepsi toplam 49.300 + soğutucu ile 50.500 civarına geldi monitör hariç.

Anladımm, bence de Wi-Fi kart olması güzel bir şey ama keşke sistemleri biraz daha güzel çıkarsalar da bu kadar özelleştirme yapmak zorunda olmasak ya da bu kadar fiyat farkı olmasa :( bilinçli olarak yapıyorlar zaten, indirim yaptık diyorlar bileşenlere bakıyoruz 8400F A620 anakart C4 PSU...

Benzer sistemi ben de almayı düşündüm ben Wi-Fi olan anakartı eklerdim merak ettiğim soru AMD Ryzen 5 7500F ne kadar götürür? 2-3 yıl gider mi acaba bir de render konususunda gücü nasıl sadece oyun amaçlı değil renderda da lazım bir sistem için.
İnternetten araştırdığım kadarıyla 7500F gayet iyi bir fiyat performans işlemci, oyun konusunda darboğaz yapmıyor işlemciye yüklenen oyun ve programlarda da testlerde tatminkar sonuç veriyor. 7600X ve muadilleri işlemcilerde aradaki fiyat farkına değecek bir performans gözlemleyemedim o yüzden kişisel tercihim 7500F den yana oldu.

INNO3D 3X 4070 Super sistem aldım, ben MSI Pro B650-S Wi-Fi tercih ettim şahsen. Memnunum.
Makul bir anakart duruyor tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Evet dostum böyle özelleştirdim. Bir de burst Assassin soğutucu ekledim Gaming Gen'den.

Eki Görüntüle 2378836
Güzel günlerde kullanın sağlam bir sistem olmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı