RTX 4070 Super ve R5-7500F uyumlu mudur?

r57500frtx4060

Attopat
Daha fazla  
Selam, R5 7500F işlemcisi F/P olarak bahsedılen bır ıslemcı pekı RTX 4070S'e ayak uydurabilir mi? yani birlikte düzgün çalışabilirler mi 1440p'de? Başka önerebileceğiniz ıslemcıler varsa onları da soyleyebılırsınız.

Başka önerebileceğiniz ıslemcıler varsa onları da söyleyebilirsiniz.

Bütçe ne kadar hocam? 7500F, 7600 gibi AM5 işlemcilerin çekirdek güçleri yüksek, sorunsuzca kullanırsın ama bütçe varsa tabii ki daha iyi işlemci öneririz ileriye dönük.

Bütçe ne kadar hocam? 7500F, 7600 gibi AM5 işlemcilerin çekirdek güçleri yüksek, sorunsuzca kullanırsın ama bütçe varsa tabii ki daha iyi işlemci öneririz ileriye dönük.

Ya bütçe problemim yok şöyle bir şey söyleyeyim istesem böyle cok oynayacak falan olsan 200 bin lira dahi ayırabilirim fakat hafta da 3-4 saat kullanılacağı için çok gözüme gelmiyor bir de ben mesela şöyle R5 7500F RTX 4070 Super 16 GB RAM MSI Pro A620M anakart 1 TB SSD var vatan da beğendim bu sistem İtopya da daha pahalı yani bütçe yükselir ama bir şeye ederinden fazlasını vermemek icin soruyorum bu soruyu bu sistem gözüme uygun geldi ondan dolayı 7500F iyi midir diye sordum yoksa 7800x3D ye de niyetim var ben 7800x3D almak yerine 2.el 2-3 kere kullanılmış bir Logitech G29 direksiyon alacağım sistemi öyle tamamlayacağım.

7600 7700 gerek yok yani değil mi çünkü hazır sistem yerine toplama alırsam maliyeti daha cok olacak veririm vermesine de daha uygunu varken niye 4-5 klık farka 10-15 k fark verelim şimdi mantıksız geldi.

7600 7700 gerek yok yani değil mi çünkü hazır sistem yerine toplama alırsam maliyeti daha cok olacak veririm vermesine de daha uygunu varken niye 4-5 klık farka 10-15 k fark verelim şimdi mantıksız geldi.

Evet o kadar az kullanacaksan gerek yok, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi RAM'ler 32 GB olsun.

İşlemciyi değiştiremiyorum problem o eğer değiştirmek istersem hazır sistemden çıkıp toplamaya geçiyor e öyle tabii 43'lük sistem 50-55'e patlayacak ben daha uyguna alıyorsam aynı sisteme daha fazla fark vermem yanı.

Dostlar sistem belirttiğim gibi zaten kasa da fotoğrafta göründüğü gibi bu kasaya nasıl bir soğutucu takılmalı işlemcinin çok ısındığı duyusunu aldım ondan dolayı sorma gereği buldum.

dostlar sistem belirttiğim gibi zaten kasa da fotoğrafta göründüğü gibi bu kasaya nasıl bir soğutucu takılmalı işlemcinin çok ısındığı duyusunu aldım ondan dolayı sorma gereği buldum.

Dosya Ekleri

• IMG_8203.jpeg
    IMG_8203.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_8203.jpeg
    IMG_8203.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri