RTX 4070 Super ve R7 7800x3D sistem nasıldır?

Bütçe
60000
Sıvı soğutucu almayacağım hocam,yeterli gelir diye düşünüyorum.
Değiştirdim yazıyı. O kule soğutucu da 200 - 250wat çeker. 750watlık psu sınırda çalışır ve zaten bronz. Bir süre sonra gitmeye karar verir. Giderken de sistemin bazı parçalarını beraber götürebilir. Risk ortada karar sizin.

Edit. Amd o ekran kartına 800watlık gold psu öneriyor. Siz ise 750watlık bronz psu alıyorsunuz. Bence bunu düşünün.

Değiştirdim yazıyı. O kule soğutucu da 200 - 250wat çeker. 750watlık psu sınırda çalışır ve zaten bronz. Bir süre sonra gitmeye karar verir. Giderken de sistemin bazı parçalarını beraber götürebilir. Risk ortada karar sizin.
Alacağım güç kaynağı 3800TL idi.Yakın fiyata önereceğiniz 850 watt var ise atabilir misiniz?

Alacağım güç kaynağı 3800TL idi.Yakın fiyata önereceğiniz 850 watt var ise atabilir misiniz?

En yakın kaliteli olarak bunu buldum. Kendim de bu marka ve modeli 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Yalnız benim sistemin ihtiyacı olan psu 670wat iken ben bronz 850wat kullanıyorum. Sizin ise tavsiye edilen psu gold 800wat. Yerinizde olsam bronz alacaksam 1k lık psu alırdım. O sistem riske atılmaz. Psular sınırda çalıştırılmamalı.

Hocam 750W kaliteli bir PSU yetecektir zaten sistemde kullanacağım dediğiniz PSU iyi bir PSU. Ama kafam rahat etsin diyorsanız ve bütçeniz varsa 850W göz çıkarmaz.
Kasa olarak da önerim:
Bıraktığın linkteki kasada fan sayısı az gibi. Tam detaylı bakmadım ama bu kasa daha iyi.

PSU için: FSP Hydro K Pro HD2-850 Gen5 dediğiniz bütçede ve yakın kalitede. Şahsen arkadaşın önerdiği markayı ilk kez görüyorum.

En yakın kaliteli olarak bunu buldum. Kendim de bu marka ve modeli 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

[
Hocam 750W kaliteli bir PSU yetecektir zaten sistemde kullanacağım dediğiniz PSU iyi bir PSU. Ama kafam rahat etsin diyorsanız ve bütçeniz varsa 850W göz çıkarmaz.
Kasa olarak da önerim:
Bıraktığın linkteki kasada fan sayısı az gibi. Tam detaylı bakmadım ama bu kasa daha iyi.

PSU için: FSP Hydro K Pro HD2-850 Gen5 dediğiniz bütçede ve yakın kalitede. Şahsen arkadaşın önerdiği markayı ilk kez görüyorum.
Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim ikinize de bakalım karşılaştırma yapıp değerlendireceğim.

Kasa olarak da önerim:

Hocam 750watlık bronz psu yetmez o sisteme. Psu sınırda çalışır. Amd o ekran kartına 800watlık gold psu öneriyor.

Ve kasa konusunda size katılıyorum. O kasada ekran kartı cehennem sıcağında çalışır. Ben olsam o sisteme en az 7 fanlı akvaryum kasa kurardım.

Dosya Ekleri

• 1735484374487.png
    1735484374487.png
    84,7 KB · Görüntüleme: 20
Hocam kasa konusunda yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Güzel sistem toparlıyorsun kasadan kısma. Senin yerinde olsam bu sisteme güzel akvaryum kasa kurar masa üstüne güzelce yerleştirirdim.
Benim 4 fanlı eski kasada ekran kartım yük altında 85 derecelerde çalışıyordu. Yan kapağı çıkarmak zorunda kaldım.
Paraya kıyıp Asus tuf gt502 kasa aldım şimdi çok güzel bir sistemim oldu. Aynı zamanda göze de hitap ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı