RTX 4070 Super ve Ryzen 5 7500F sistem için 1080p vs 2K

İşletim sistemi
Windows 10

med3517

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1TB
Ekran kartı
Rtx4070 super
İşlemci
Ryzen 5 7500f
Arkadaşlar merhaba. Sadece Microsoft Flight Simulator 2024 için bir sistem alacağım nasipse. Bu esnada kayıt, canlı yayın da açacağım. Daha çok akıcı FPS için 1080p mi kullanmalı mıyım yoksa 2K monitör mü?

1080p´de kullanabilirsin. Bende kullanmaktayım problem yok. Ancak o kartın yapılış amacı zaten 2K ve 2K´da çok iyi bir performans veren bir kart. Youtube´dan 2K FPS testlerine bakabilirsin.
Baktım fakat amacım daha çok fps görmek. Bu yüzden 1080p tercihi mantıklı olur mu? Çünkü 2k ve 1080p arasında pek fark göremedim.

Baktım fakat amacım daha çok FPS görmek. Bu yüzden 1080p tercihi mantıklı olur mu? Çünkü 2K ve 1080p arasında pek fark göremedim.

YouTube videolarından baktıysan göremezsin. Monitörü canlıdan önüne alıp Black Myth: Wukong, RDR2, God of War, The Last of Us ve Ghost of Tsushima gibi oyunları oyna o zaman gözlerin bayram eder. 1080P'de tercih edebilirsin sana kalmış. Ben 2K ekrana geçtiğimden beri 1080p oyun oynayamıyorum. Çok rahatsız ediyor.

YouTube videolarından baktıysan göremezsin. Monitörü canlıdan önüne alıp Black Myth: Wukong, RDR2, God of War, The Last of Us ve Ghost of Tsushima gibi oyunları oyna o zaman gözlerin bayram eder. 1080P'de tercih edebilirsin sana kalmış. Ben 2K ekrana geçtiğimden beri 1080p oyun oynayamıyorum. Çok rahatsız ediyor.
Çok teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı