O işlemci RTX 5090 bile besler. Bütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir monitör konusu açıp beni etiketleyin.Merhaba PC topluyorum daha önceki bilgisayarımdan HD monitör var. Onu kullanmayı düşünüyordum toplayacağım PC'ye yeni 2K monitör alınır mı? Darboğaz yapar mı?
Ekran kartı: RTX 4070 Super.
İşlemci: AMD Ryzen 7800x3D.
amdnin ekran kartlarına tam olarak bilgim yok geforcedaki gibi sıkıntısız hata verilmeden kasmadan oynayabilirmiyim teşekkürlerBu arada eğer 4070S'i sıfır alıyorsanız aynı fiyata 9070 XT tercih edin çok daha iyi olur.
Yeni sistem topladığınızı görmedim. Bütçenizin, hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir sistem konusu açıp beni etiketleyin.amdnin ekran kartlarına tam olarak bilgim yok geforcedaki gibi sıkıntısız hata verilmeden kasmadan oynayabilirmiyim teşekkürler
Yeni sistem topladığınızı görmedim. Bütçenizin, hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir sistem konusu açıp beni etiketleyin.
Driver sorunları düzeldi ama Nvidia istiyorsanız 5070 Ti bakabilirsiniz bütçe varsa.amdnin ekran kartlarına tam olarak bilgim yok geforcedaki gibi sıkıntısız hata verilmeden kasmadan oynayabilirmiyim teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.