RTX 4070 Super'de coil whine olabilir mi?

Aldığım sistemin kasa PSU seçeneğinde 700W sertifikasız Rampage kasa vardı onu almak yerine MSI MAG Forge 120a 650+80 Bronze olanı seçtim aklımda minimum 750 Gold yarı modüler veya tam modüler PSU almak vardı olurda işlemci değiştirirsem diye fakat seçeneklerde yoktu.

Rampage almak yerine 650W MSI almanız çok iyi olmuş Forge modellerine çok güvenemiyorum MSI PSU'larda bn modelleri çok çok daha kalitelidir Japon kapasitörler ile 10 yıla kadar garantisi var o garantiyi vermekteler benim PSU aşağıdaki resimde olduğu gibi eğer yetersiz ise tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    232,9 KB · Görüntüleme: 22
Rampage almak yerine 650W MSI almanız çok iyi olmuş Forge modellerine çok güvenemiyorum MSI PSU'larda bn modelleri çok çok daha kalitelidir Japon kapasitörler ile 10 yıla kadar garantisi var o garantiyi vermekteler benim PSU aşağıdaki resimde olduğu gibi eğer yetersiz ise tavsiye ederim.

Elimdeki tüm parayı kasaya verdiğimden PSU değiştirme şansım yok (şu anlık). Resmini attığınız PSU ile kasamdaki PSU aynı sanırsam model olarak üzerinde MAG yazıyor. Kasa ve PSU kit şeklindeydi Akakçe üzerinden linkini buldum.

Psu ile alakasız fandan dolayı yapıyordur benim de benzer sorunum var kartım %100 kullanımda olduğunda sıcaklık 72 dereceye ulaşınca coil whine oluyor sıcaklık 72 altına inince düzeliyor 68 -70 arasında yok

72 dereceye ulasinca çok hızlı fan dönüyor buda sebep oluyor olabilir kartım 3 fanli rx 6700xt

Yeni konular

Geri
Yukarı