Yine 2k bile zor tarzı yalan yanlış yorumlarla dolmuş başlık, 4060ti sahipleri 720p oynuyor olmalı o halde , moderatör arkadaşlar bir şeyler yapsa keşke artık forumun yarıdan fazlası yanlış bilgi dolu.
Yine 2K bile zor tarzı yalan yanlış yorumlarla dolmuş başlık, 4060 Ti sahipleri 720p oynuyor olmalı o halde , moderatör arkadaşlar bir şeyler yapsa keşke artık forumun yarıdan fazlası yanlış bilgi dolu.
İnsan gerçekten hayretler içinde kalıyor. Aynı kartın süper'i 4K ultrada, ışın izleme vs her şey ful açık 100 FPS üzerine 10 - 15 fps rahatlıkla çıkıyor, adamlar diyor ki 2K oynatmaz 4K yetmez bir önceki yorumda attığım incelemedeki süper ile bunun arasında fark 10 FPS falan.. ülkenin geneleli 4K ultrada 200 FPS oynamaya başladı da bizim haberimiz mi yok analmadım ki 60 FPS üzerinde bile zaten oyun tam anlamıyla akıyor bir çoklarına göre, rekabetçi oyunlar için yüksek FPS düşük çözünürlük mantıklı olabilir, ama normal şartlarda durum bu yani. Bit konusu çok önemli mi bilmiyorum, ama ben incelemelerde 156'nın donmasını kasmasını görmedim, lakin en kötü benzer güçte saf güç arayanlar için AMD kartlar var, bol bol bit ve bellek veren.