RTX 4070 Ti Super ekran kartı 4K için yeterli mi?

Darboğaz olmaz zaten bu sistemde. Soğutma da öyle 360mm sıvı soğutmalara falan gerek yok. Küçük bir hava soğutma bile yeter.
Dostum benim bildiğim sistemin parçalarını eşit tutması lazım bu ekipmanlarda dandik değil yani demek istediğim ne olur ne olmaz iyi bir sıvı soğutma olsun. Belki ilerde ekipmanları geliştirir.

Dostum benim bildiğim sistemin parçalarını eşit tutması lazım bu ekipmanlarda dandik değil yani demek istediğim ne olur ne olmaz iyi bir sıvı soğutma olsun. Belki ilerde ekipmanları geliştirir.
Sistem parçaları eşit zaten. Noctua'nın devasa kule tipi soğutucuları var. Soğutamayacakları işlemci yok. Aynı mesajı spamlama ve sıvı soğutma diye tutturma.

Dostum benim bildiğim sistemin parçalarını eşit tutması lazım bu ekipmanlarda dandik değil yani demek istediğim ne olur ne olmaz iyi bir sıvı soğutma olsun. Belki ileride ekipmanları geliştirir.

Sıcaklık ile darbogazın baglantısı yok, sıvı sogutma ile hiç alakası yok. Kaliteli hava sogutmalar, sıvı sogutmaların cogundan daha mantıklı su an.

Dostum benim bildiğim sistemin parçalarını eşit tutması lazım bu ekipmanlarda dandik değil yani demek istediğim ne olur ne olmaz iyi bir sıvı soğutma olsun. Belki ileride ekipmanları geliştirir.

Birader spamlama mesajını. Sistem parçaları eşit zaten.

Güzel bir kule tipi soğutucu işini görür.

Sistem parçaları eşit zaten. Noctua'nın devasa kule tipi soğutucuları var. Soğutamayacakları işlemci yok. Aynı mesajı spamlama ve sıvı soğutma diye tutturma.
Spamladığımı nerden uydurdun o mesajı sildim :/
Ayrıca ne yazacağımı sana soracak değilim dostum ve sıvı soğutma şuanda en iyi soğutmalardan bir tanesi fikrim seni ilgilendirmez.

Birader spamlama mesajını. Sistem parçaları eşit zaten.

Güzel bir kule tipi soğutucu işini görür.
dostum o mesajı düzenledim diyorum git oku spamlama falan yok ayrıca görür np ama ben fikrimi söyledim.

Spamladığımı nerden uydurdun o mesajı sildim :/
Ayrıca ne yazacağımı sana soracak değilim dostum ve sıvı soğutma şuanda en iyi soğutmalardan bir tanesi fikrim seni ilgilendirmez.
Mesajını silemezsin. Moderatörler silebilir sadece. Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Şu hava soğutucunun soğutamayacağı işlemci yok şuan. Sıvı soğutmaların bakımları da çok uğraştırıcı üstelik.

i5 14400F / Galax GeForce RTX 4080 st 1 Click OC 16 GB.​

Bunun ile değiştirsem?​

Yeterli olur. Şuan da ileride de fazlasıyla işini görür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı