Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
RTX 4070 Ti bilgisayar satıp telefon almak mantıklı mı?
Sistemi satıp neden telefon alasın ki çok mantıksız olur. Ayrıca GTA6 optimizasyonu kötü çıkacağını bende zannetmiyorum adamların göz bebeği o oyun ve inanılmaz hype var.
Aynı telefonu 2021 den beri kullanıyorum bu zamana kadar hiç donmadı. Aktif diablo immortal oynuyorum ve tft.
ihtiyaç sıranızda üstteyse alabilirsiniz tabi.
Kendi fikrim bence alınır telefon piyasası hiç bi zaman düşmüyor. Ama bilgisayar her zaman değer kaybediyor.
GTx 1060 kullanıyordum. 2.elden 7bin tl ye 3060ti satın aldım. Garantisi hala devam ediyor. Ama telefon alacaksanız ve 2.el piyasasını düşünüyorsanız apple almanızı tavsiye ederim
Bilgisayar kimisine göre gereklidir, kimisine göre de gerekli değildir. Para kazanmanın yolu telefondan geçiyorsa tartışılabilir bir konu, ancak GTA 6 oynatmaz değil her türlü her şeyi oynatır o sistem. Dediğim gibi, bilgisayarla işin yoksa, iş gereği telefona ihtiyacın varsa o zaman düşünülebilir.
Merhaba, evimde PS5 ve RTX 4070 Ti PC sistemim var. Şu anki, telefonum Samsung Galaxy A32 3 seneden beri kullanıyorum. Ama artık kastığını donduğunu gözle görülerek hissediliyor. Müzik açtığımda bile gecikmeler yaşanıyor. YouTube Music ve Spotify abonesiyim. iPhone 6S'i 7 yıl kullanmıştım. Pili çabuk bittiği için Android'e geçmiştim.
Sistemim; garanti süreleri bitmiştir
Üzerine biraz para ekleyerek iPhone 16 Pro almak istiyorum. GTA 6 bu sistemle oynayacağımı zannetmiyorum. Bu yüzden PC satıp üstüne para ekleyip iPhone 16 Pro almak mantıklı mı?
2. elden satmak zaten kârsız olur. GTA 6 yı da gayet güzel yüksek FPS oynatacağını düşünüyorum. İphone lerle ilgili gereksiz bilgiye sahip biri olarak söylüyorum, 16 pro aşşırı derecede saçma bir fikir. Şuanda gidin bir 11, 12 pro modellerden birini alın otomatik güncellemeyi kapatın ve sizi daha 6 sene rahat götürür. Apple şirketi birçok şirket gibi planlı eskitme adında bir çalışma yapıyor. Yani yeni güncellemelerle eski telefonları daha çok yavaşlatıyor ki yeni telefon alanlar olsun. Benim kuzenim daha 2-3 ay önceye kadar İphone 5s kullanıyordu ve birçok 11 den daha akıcıydı.
Bilgisayar kimisine göre gereklidir, kimisine göre de gerekli değildir. Para kazanmanın yolu telefondan geçiyorsa tartışılabilir bir konu, ancak GTA 6 oynatmaz değil her türlü her şeyi oynatır o sistem. Dediğim gibi, bilgisayarla işin yoksa, iş gereği telefona ihtiyacın varsa o zaman düşünülebilir.
2. elden satmak zaten kârsız olur. GTA 6 yı da gayet güzel yüksek FPS oynatacağını düşünüyorum. İphone lerle ilgili gereksiz bilgiye sahip biri olarak söylüyorum, 16 pro aşşırı derecede saçma bir fikir. Şuanda gidin bir 11, 12 pro modellerden birini alın otomatik güncellemeyi kapatın ve sizi daha 6 sene rahat götürür. Apple şirketi birçok şirket gibi planlı eskitme adında bir çalışma yapıyor. Yani yeni güncellemelerle eski telefonları daha çok yavaşlatıyor ki yeni telefon alanlar olsun. Benim kuzenim daha 2-3 ay önceye kadar İphone 5s kullanıyordu ve birçok 11 den daha akıcıydı.
Elbette düşünülebilir lakin 4070 Ti gibi bir sistemi satıp da üstüne para koyup 16 pro almak tamamen bir saçmalık olur.
Bence saçmalık olmaz. Piyasa oyun yok 4070ti gibi bi kart bence evde oyun bilgisayarında gereksiz. İnternet kafe gamehouse olsa anlarım da evde 4070ti gibi bi karta hiç luzum yok bence kaldı ki gta6 nın sistem gereksinimleri de abartı değil rx590 öneriyor 1660ti öneriyor minimum. Online rekabet olmayan bi oyunda 60 fps 200 fps çok anlamsız geliyor bana. Ben gta5i eski leptobumda 30fps de bitirmiştim
Bence saçmalık olmaz. Piyasa oyun yok 4070ti gibi bi kart bence evde oyun bilgisayarında gereksiz. İnternet kafe gamehouse olsa anlarım da evde 4070ti gibi bi karta hiç luzum yok bence kaldı ki gta6 nın sistem gereksinimleri de abartı değil rx590 öneriyor 1660ti öneriyor minimum. Online rekabet olmayan bi oyunda 60 fps 200 fps çok anlamsız geliyor bana. Ben gta5i eski leptobumda 30fps de bitirmiştim
Hocam unutmayın rx 550 ler rx 580 lerde bir zamanlar cayır cayırdı. Ben hala 1050 kullanıyorum. Lakin zamanla 1050 de eskidi ve 4070 Ti da eskiyecek. Bu arkadaşın zamanında gidip de 1050 değil de 4070 Ti almasının sebebi muhtemelen hem daha fazla oyunu iyi oynatması hem de daha uzun vaadeli olmasıydı.
Bence saçmalık olmaz. Piyasa oyun yok 4070 Ti gibi bir kart bence evde oyun bilgisayarında gereksiz. İnternet kafe gamehouse olsa anlarım da evde 4070 Ti gibi bir karta hiç luzum yok bence kaldı ki GTA6'nın sistem gereksinimleri de abartı değil RX590 öneriyor 1660 Ti öneriyor minimum. Online rekabet olmayan bir oyunda 60 FPS 200 FPS çok anlamsız geliyor bana. Ben GTA 5'i eski laptopumda 30FPS de bitirmiştim
İnput lag zamanla oyun zevkinizi mahveder, ayrıca oyunun sistem gereksinimleri açıklanmadı, internete GTA 6 sistem gereksinimleri yazarsanız kolpa şeyler çıkacak, 1660 Ti ve RX590 denk kartlar değil zaten.
Ek olarak 4070 Ti tercih edilen bir kart değil, çok çok zararına satmak zorunda.