RTX 4070 Ti için INNO3D vs ASUS TUF Gaming

• Konuyu başlatan 624119
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.979

624119

Centipat
Öncelikle merhaba, arkadaşlar yakın zamanda 4070 Ti bir sistem alacağım ama kararsız kaldığım bir durum var. Ekran kartı markası olarak INNO3D mi ASUS TUF Gaming mi? Hangisi daha iyi kestirmedim ve bu konu hakkında çok fazla forum bulamadım, sizin fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı uygun olsun. Verimlilik iyi olsun diyorsanız INNO3D. Fiyatı çok pahalı olup verimlilik daha iyi olsun diyorsanız ASUS. Ama 4 - 5 FPS fark var diye biliyorum hocam. Tek fark INNO3D en fazla 70 - 75 dereceleri görür. ASUS 65 - 70 civarı(tahmin). Ben INNO3D tavsiye ederim.

Hocam bazı forumlarda INNO3D'nin soğutmasının iyi olduğu yazılmıştı, tabii ki bu forumlar 2015 senesine ait ben ondan biraz şüpheye düştüm, ama bu iki kart arasında hız farkı veya bellek hızında bir fark bulamadım, ikisi de aynıydı o yüzden sorma gereği hissettim.

Hocam bazı forumlarda INNO3D'nin soğutmasının iyi olduğu yazılmıştı, tabii ki bu forumlar 2015 senesine ait ben ondan biraz şüpheye düştüm, ama bu iki kart arasında hız farkı veya bellek hızında bir fark bulamadım, ikisi de aynıydı o yüzden sorma gereği hissettim.
Tek avantajınız şu olur diye düşünüyorum; kartı satmak istediğinizde Asus etiketi kartı inno3D'nin bir tık üzerine taşır.

Hocam şöyle düşünün. Sons of The Forest girdiniz. Arkadaşlarınızla oyuna kendinizi acayip kaptırmışsınız. Aradan 3 saat civarı geçti. O zaman 70 - 75 derece olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı