RTX 4070 Ti için INNO3D vs ASUS TUF Gaming

• Konuyu başlatan 624119
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.979
Link verir misiniz? 37k civarına sağlam parça kaliteli 7600X toplanıyor.

Hocam "PC toplayan adam" adlı kanalda 32 bin TL'ye toplamışlar, böyle bir sistem ondan mı bahsediyorsunuz? Bu da alacağım pc;

Eğer ıchill modeli ise TUF'dan daha bile iyi olabilir. Ama X3 SE TUF daha iyi.

Ichill modeli hocam.

Hocam şöyle düşünün. Sons of The Forest girdiniz. Arkadaşlarınızla oyuna kendinizi acayip kaptırmışsınız. Aradan 3 saat civarı geçti. O zaman 70 - 75 derece olur.
Anladım hocam teşekkürler.

Hocam "PC toplayan adam" adlı kanalda 32 bin TL'ye toplamışlar, böyle bir sistem ondan mı bahsediyorsunuz? Bu da alacağım PC;

Ichill modeli hocam.

Bu sistem alınmaz ölü soket komple hem 13. Nesil hem de DDR4.Toplama olur mu?

Bu sistem alınmaz ölü soket komple hem 13. Nesil hem de DDR4.Toplama olur mu?
Hocam bilgisayardan pek anlamam, biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?

Bu sistem alınmaz ölü soket komple hem 13. nesil hem de DDR4.toplama olur mu?

Hocam peki ne almalıyım, RTX4070 Ti bir sistem veya eş değer bir RX ekran kartında sistem almak istiyorum, siz ne tavsiye edersiniz?

Hocam bilgisayardan pek anlamam, biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?

Hocam peki ne almalıyım, RTX4070 Ti bir sistem veya eş değer bir RX ekran kartında sistem almak istiyorum, siz ne tavsiye edersiniz?

Daha ucuza 4070 Ti sistem toplanır ama hazır sistem şekilde değil parça parça.

Bu kadar para verip ddr4 alınmaz. Ddr5 ler baya performans fark ettiriyor AMD sistemlerde 45k ya 7600/4070ti sağlam parça kaliteli pc toplanır.
Hocam Rtx 4070ti veya değerinde RX bir sistem almak istiyorum, kısaca bu sistem hiç mi alınmaz? Ya da önerebileceğiniz başka bir sistem yok mu?

Hocam RTX 4070 Ti veya değerinde RX bir sistem almak istiyorum, kısaca bu sistem hiç mi alınmaz? Ya da önerebileceğiniz başka bir sistem yok mu?

Hazır sistem olmak zorunda mı? Toplama olmuyor mu? Birleştirirsiniz kendiniz 1-2 YouTube videosu izleseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı