RTX 4070 Ti için INNO3D vs ASUS TUF Gaming

• Konuyu başlatan 624119
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.978
Hazır sistem olmak zorunda mı? Toplama olmuyor mu? Birleştirirsiniz kendiniz 1-2 YouTube videosu izlesen.

Hazır sistem olmak zorunda mı? Toplama olmuyor mu? Birleştirirsiniz kendiniz 1-2 YouTube videosu izleseniz.

Hocam bu konuyu babamla konuşmuştum, bana "alacaksak tam alalım parça parça olur mu öyle" demişti, bayağı bir konuştuk ama ikna olmadi maalesef.

Hocam bu konuyu babamla konuşmuştum, bana "alacaksak tam alalım parça parça olur mu öyle" demişti, bayağı bir konuştuk ama ikna olmadi maalesef.

En mantıklı bu var o zaman ama daha iyi parça kaliteli (hele giriş seviyesi RAM kullanmayan ) bir sistem 5K falan daha ucuza toplanır babanıza hazır sistemin daha pahalı olduğunu söylediniz mi?

En mantıklı bu var o zaman ama daha iyi parça kaliteli (hele giriş seviyesi RAM kullanmayan ) bir sistem 5K falan daha ucuza toplanır babanıza hazır sistemin daha pahalı olduğunu söylediniz mi?
Söyledim hocam maalesef, peki hocam gainwarf markası İNNO3D'den daha kötü diyorlar siz ne diyorsunuz?

Modele göre değişir ama Gainward idare eder INNO3D olan sistem hangisiydi?
Hocam bu sistem nasıl;

Hocam bu sistem nasıl;

DDR5 falan var.

Öncelikle merhaba, arkadaşlar yakın zamanda 4070 Ti bir sistem alacağım ama kararsız kaldığım bir durum var. Ekran kartı markası olarak INNO3D mi ASUS TUF Gaming mi? Hangisi daha iyi kestirmedim ve bu konu hakkında çok fazla forum bulamadım, sizin fikirleriniz nelerdir?

Sistemi satın aldınız mı bende o ekran kartıyla sistem almak istiyorum 2K monitörüm için bana yardımcı olur musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı