RTX 4070 Ti mi 4080 mi?

@kino Hocam ne olursa olsun, güçlü olan kazanıyor. Pazar payına bakarsak, konuşuluyor ama hala acik ara fark ile liderler. AMD yazılım deniliyor ama ben yazılım olduğuna inanmıyorum. AMD ve Intel ekran karti pazarında büyük pay sahibi olmadıkça, NVIDIA daha çok at koşturur.

Tabii ki. ATI yoluna ayrı devam etse bugün çoktan NVIDIA tekelini kırmıştı. AMD bu vizyonsuzlukla giderse Intel bile ekran kartında geçer bunları.

@kino 🤌 Muazzam bir yorum. Umarım her şey kullanıcı lehine olur. Islemci tekeli nasıl kırıldıysa, ekran karti da aynı olmalı. Yoksa, zararı gören hep kullanıcı olacak. Eskiden, ekran karti değişim süreleri uzundu. Şimdi 2 yıl hatta bu gidiş ile daha az olacak. Adamlar resmen, LED mantığı gibi ekran karti yapmaya başladı. Belli bir ömür biçiyorlar ve bu ömür de kendi ellerinde.

Hocam sadece oyun mu oynuyorsunuz. Sadece oyun oynuyorsanız bence gerek yok. Bir ekran kartı alacak olsam şu an 4080 olur. Ayrıca DDR4 sisteme para harcanmaz. DDR5 alınır. O işlemci değişir hocam. Fiyatlarda çok pahalı az biraz incelerken kalpten gidecektim.:D

Hocam sadece oyun mu oynuyorsunuz. Sadece oyun oynuyorsanız bence gerek yok. Bir ekran kartı alacak olsam şu an 4080 olur. Ayrıca DDR4 sisteme para harcanmaz. DDR5 alınır. O işlemci değişir hocam. Fiyatlarda çok pahalı az biraz incelerken kalpten gidecektim.:D

O zaman en iyisi bendeki sistemi komple satayım, 0'dan DDR 5 toplayayım :D

O zaman en iyisi bendeki sistemi komple satayım, 0'dan DDR 5 toplayayım :D

Bir kere para harcayacaksan DDR5 olmalı. Satarsan ve yeni sistem alırken :Dbizden borç istemezsen mutlu oluruz. Vallahi para yok. Bak doğal gaz 1200 geldi.:D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı