RTX 4070 Ti sistem AC: Odyssey'de videolardaki gibi FPS değeri vermiyor

Hocam şimdi
Releases · doitsujin/dxvk buradan tar.gz zip dosyasını indirip x64 içindekileri oyunun klasörüne atmanız gerekiyor bende AC Odyssey için performans artışı olmuştu.
RAM'lerimi taktım. Bir gelişme olmazsa bu seçeneği de deneyeceğim.

Sipariş edin hadi, takın yarın sonucu söyleyin.
Adsız.jpg

Hocam sonuç bu. Attığım referans videosunda 5-6 FPSlik fark var ama çok da takılmamak lazım. Önerin ve zamanın için gerçekten çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam şimdi

RAM'lerimi taktım. Bir gelişme olmazsa bu seçeneği de deneyeceğim.

Eki Görüntüle 1706979
Hocam sonuç bu. Attığım referans videosunda 5-6 FPS'lik fark var ama çok da takılmamak lazım. Önerin ve zamanın için gerçekten çok teşekkürler.

Hocam doğru konuma atamamışsınız Afterburner'da FPS kısmı hala DX11 üzerinden açıldığını gösteriyor.
Ben kendim yapmıştım ama oyun şu an yüklü değil atılması gereken konuma bakayım.
Ac Odyssey.exe'nin bulunduğunu klasöre atılması gerekiyor. Size attığım zip dosyasındaki x64 ün içindeki bütün dosyaları çıkartıp Ac Odyssey.exe klasörüne atıp dener misiniz? Paylaşabiliyorsanız ekran görüntüsü iyi olur.

Hocam doğru konuma atamamışsınız Afterburner'da FPS kısmı hala DX11 üzerinden açıldığını gösteriyor.
Ben kendim yapmıştım ama oyun şu an yüklü değil atılması gereken konuma bakayım.
Ac Odyssey.exe'nin bulunduğunu klasöre atılması gerekiyor. Size attığım zip dosyasındaki x64 ün içindeki bütün dosyaları çıkartıp Ac Odyssey.exe klasörüne atıp dener misiniz? Paylaşabiliyorsanız ekran görüntüsü iyi olur.
Hocam oyun çöktü açılmıyor :D. Zaten gereği de yok. Referans videoda da DX11 olarak gözükmekte.

Hocam oyun çöktü açılmıyor :D. Zaten gereği de yok. Referans videoda da DX11 olarak gözükmekte.
Ben yine de nihai görseli atayım buraya. İstediğimiz sonuçlara ulaştık :D Yapımda emeği geçenlere teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    340,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı