Reis toplamadan anlamamda al gitsin ne kaybedersin en fazla.
Kasa küçük, 360mm daha iyi olur, anakart yükseltilebilirse daha iyi olur b serisi düşük kalmış. Ayrıca RAM yok.
En fazla 40k kaybeder ne kadar az değil mi?
O zaman neden dislike bıraktın?Katılıyorum.
Ram'i yazmayı unutmuşum güncelledim şuan. Kasa ve anakart öneriniz var mı benim de hiç içime sinmedi.Kasa küçük, 360mm daha iyi olur, anakart yükseltilebilirse daha iyi olur b serisi düşük kalmış. Ayrıca RAM yok.
En fazla 40k kaybeder ne kadar az değil mi?
O zaman neden dislike bıraktın?
RAM'i yazmayı unutmuşum güncelledim şu an. Kasa ve anakart öneriniz var mı benim de hiç içime sinmedi.
Kasa çok daha hoşuma gitti, anakartta güzelmiş teşekkür ederim.RAM yine yok.
Kasa çok tutan bir model bir de önü mesh yapıldıhttps://www.hepsiburada.com/nzxt-h5...W9ETP?magaza=Aptek&url_src=and-product-detail
Yine b serisi ama daha kaliteli bir model: MSI Pro B650-P WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Bu ekran kartı nasıl bilmiyorum ama fiyat açısından çok mantıklı geldi hocam o halde bunu alıyorum asus yerine. Sizce Drepy nickli arkadaşın önerdiği kasa ve anakart nasıl?Ekran kartı aşırı pahalı. 4070Ti için 25 bin bandına çıkmaya gerek yok. AMD Düşünür müsün bilmem ama 7900 XTX var o paraya. SSD kötü değil ama gen 4 SSD'ler var o fiyata. KC3000 ve Fury renegade gibi.
Pazarama'dan nays kartla alırsan 250 lira indirimi var.Gigabyte RTX 4070 TI Gaming OC GV-N407TGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RTX 4070 TI Gaming OC GV-N407TGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte RTX 4070 TI Gaming OC GV-N407TGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 32.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com