Bütçem tam olarak 40k belki 2-3 k yükseltebilirim, 2K monitörüm var yalnızca kasa toplayacağım ve geleceğe yönelik olsun istiyorum. Kasa ve Anakart'tan emin değilim daha iyi bir şeyler olsa mı diye düşünüyorum. Çok fazla detay bilmediğim için uyumsuz parça var mı veya daha iyi bir parça önerirsiniz diye sizlere danışmak istedim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Ekran kartı aşırı pahalı. 4070Ti için 25 bin bandına çıkmaya gerek yok. AMD Düşünür müsün bilmem ama 7900 XTX var o paraya. SSD kötü değil ama gen 4 SSD'ler var o fiyata. KC3000 ve Fury renegade gibi.
Ekran kartı aşırı pahalı. 4070Ti için 25 bin bandına çıkmaya gerek yok. AMD Düşünür müsün bilmem ama 7900 XTX var o paraya. SSD kötü değil ama gen 4 SSD'ler var o fiyata. KC3000 ve Fury renegade gibi.
Bu ekran kartı nasıl bilmiyorum ama fiyat açısından çok mantıklı geldi hocam o halde bunu alıyorum asus yerine. Sizce Drepy nickli arkadaşın önerdiği kasa ve anakart nasıl?