RTX 4070 Ti sistem alınır mı?

Bu ekran kartı nasıl bilmiyorum ama fiyat açısından çok mantıklı geldi hocam o halde bunu alıyorum asus yerine. Sizce Drepy nickli arkadaşın önerdiği kasa ve anakart nasıl?
O fiyat bandında daha iyi kasalar var araştırmanızı tavsiye ederim ama kötü bir kasa değil. Anakart güç beslemesi olarak Gigabyte olandan çok daha iyi. DS3H Almayın yazacaktım zaten unutmuşum.
Ram olarak tavsiyem fiyatları bir birbirine yakınken frekansı yüksek almaya çalış. Performansa epey katkısı var.

O fiyat bandında daha iyi kasalar var araştırmanızı tavsiye ederim ama kötü bir kasa değil. Anakart güç beslemesi olarak Gigabyte olandan çok daha iyi. DS3H Almayın yazacaktım zaten unutmuşum.
RAM olarak tavsiyem fiyatları bir birbirine yakınken frekansı yüksek almaya çalış. Performansa epey katkısı var.

O halde sizin önerilerinizle kasanın son hali bu şekilde oldu, toplam 43 bin TL, ne düşünüyorsunuz?

Gpu:

Cpu:

Anakart:

Ram:

Ssd:

Kasa:

Psu:

Sıvı Soğutma:

Ekran kartı aşırı pahalı. 4070 Ti için 25 bin bandına çıkmaya gerek yok. AMD düşünür müsün bilmem ama 7900 XTX var o paraya. SSD kötü değil ama gen 4 SSD'ler var o fiyata. KC3000 ve Fury renegade gibi.
Pazarama'dan Nays kartla alırsan 250 lira indirimi var.

Kasa çok daha hoşuma gitti, anakartta güzelmiş teşekkür ederim.

Bu ekran kartı nasıl bilmiyorum ama fiyat açısından çok mantıklı geldi hocam o halde bunu alıyorum ASUS yerine. Sizce drepy nickli arkadaşın önerdiği kasa ve anakart nasıl?

AMD bakabilirsiniz hocam illa NVIDIA olmasına gerek yok. Ben RX 6600 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

O fiyat bandında daha iyi kasalar var araştırmanızı tavsiye ederim ama kötü bir kasa değil. Anakart güç beslemesi olarak Gigabyte olandan çok daha iyi. DS3H almayın yazacaktım zaten unutmuşum.
RAM olarak tavsiyem fiyatları bir birbirine yakınken frekansı yüksek almaya çalış. Performansa epey katkısı var.

Sizce sıvı soğutma yeterli mi? Ben 360mm önerirdim ama çok osrun yaratmaz diye düşünüyorum. İkisinin uyumuna baktım. Uyumlular.

Ram, SSD ve kasa olarak bunlar daha iyi olur.

RAM, SSD ve kasa olarak bunlar daha iyi olur.

RAM CL38, kasa isteğe bağlı değiştirilebilir zaten önü mesh olup 12Cm'den fazla fanları olan her kasa bu sistemi soğutmaya yetecektir. Ayrıca SSD kesinlikle alınmalı birinin 3 - 4K, birinin 7 - 8K yazma oranı var.

RAM CL38, kasa isteğe bağlı değiştirilebilir zaten önü mesh olup 12Cm'den fazla fanları olan her kasa bu sistemi soğutmaya yetecektir.

Attığım kasa geniş ve ferah bir kasa. H510 Flow da boğulmaya gerek yok.

Sıvı soğutma olarak bu daha iyi olur. Diğer parçalar iyi gibi.

Ekran kartına o kadar bayılmaya gerek yok. İlla ASUS olsun dersen biraz daha çıkarsan ROG STRIX modeli var. Anakartta atılan MSI ile değişirse güzel sistem olur diye düşünüyorum. @messinicocugu hocamda bakarsa daha net bir karar verilebilir.

Attığım kasa geniş ve ferah bir kasa. H510 Flow da boğulmaya gerek yok.

Anakart benim attığımdan daha kötü, ayrıca Gigabyte olanın fanları daha büyük. Ve dediğim gibi çoğu kasa güzelce soğutur bu sistemi.

Anakart benim attığımdan daha kötü, ayrıca Gigabyte olanın fanları daha büyük. Ve dediğim gibi çoğu kasa güzelce soğutur bu sistemi.

Palit veya Zotac yetecektir markaya para vermeye gerek yok. MSI olanda çift M.2 slotu göremedim. Bu arada H510 sogutamaz, zaten ekran kartı kocaman sıkış tepiş olur orası.

Palit veya Zotac yetecektir markaya para vermeye gerek yok. MSI olanda çift M.2 slotu göremedim. Bu arada H510 sogutamaz, zaten ekran kartı kocaman sıkış tepiş olur orası.

Altta var 2. M.2 SSD. 510 Flow küçük değil de neyse daha tartışmaya girmeyeceğim siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı