RTX 4070 Ti sistem alınır mı?

Tatlı olmuş. Ben de bunu seçerdim, bir süreden sonra ekran kartları o kadar fark yaratmıyormuş gibi geliyor. Misal 2070 ile 2080 çıkalı 4 sene oldu bugün kimsenin "kardeşim bende 2080 var akıyor, senin 2070 öldü" dediğini pek görmüyorum.
Zaten 4-5 sene sonra upgrade'lerim belki ekran kartı ve işlemciyi, ama özellikle anakart gibi ana parçaları başta düşük tutmak ileride upgrade ederken zora sokacak beni diye düşünüyorum.

Zaten 4-5 sene sonra upgrade'lerim belki ekran kartı ve işlemciyi, ama özellikle anakart gibi ana parçaları başta düşük tutmak ileride upgrade ederken zora sokacak beni diye düşünüyorum.

Yani. AMD bu sokete uzun süre destek vereceğini söyledi şimdi Ryzen'ın 8000, 9000 serileri çıktığında alıp direkt takmak için daha oturaklı ve sağlam bir anakart iyi olur. Yüksek hızlı ve kaliteli bir PCIe 4.0 NVMe de aynı şekilde daha uzun ömürlü olur.

Yani. AMD bu sokete uzun süre destek vereceğini söyledi şimdi Ryzen'ın 8000, 9000 serileri çıktığında alıp direkt takmak için daha oturaklı ve sağlam bir anakart iyi olur. Yüksek hızlı ve kaliteli bir PCIe 4.0 NVMe de aynı şekilde daha uzun ömürlü olur.
Teşekkür ederim sonunda bir sistemde karar kıldım sizde onayladınız içim rahatladı, yoksa kafam çok karışmıştı herkes bir şeyler önerince 😅

41200TL tutuyor bunlar.

Evde birleştirmek kolay mı?
Bir de fiyatı çok etkilemeyecek kasa fanı ekler misin?

Evde birleştirmek kolay mı?
Bir de fiyatı çok etkilemeyecek kasa fanı ekler misin?

Çok zor değil hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4'lü olarak bunu fiyatı iyi:
Tekli olarak ise buna bak:

Çok zor değil hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4'lü olarak bunu fiyatı iyi:
Tekli olarak ise buna bak:

Hocam bana deepcool sıvı soğutma önermiştiniz, ben sistemi yeni toparladım çoğu siparişi verdim bir tek sıvı soğutma kaldı ama önerdiğiniz stoklarda kalmamış, acaba bunu alsam 7700x'i soğutur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı