RTX 4070 Ti sistem için UPS önerisi

Mayinna

Picopat
Daha fazla  
Merhaba,
Sistemim için UPS arıyorum sistemi rahatlıkla birkaç dakika ayakta tutsa yeterli yükteyken bende UPS var fakat 850 VA 480 watt geçen elektrikler kesildi şarjı dolu olmasına rağmen 6 saniye bile dayanamadan kapandı sistem boştayken. PC özelikleri:

İşlemci Ryzen 9 7900
Ekran kartı: 4070 Ti.
PSU: ASUS ROG 1000W+80

Online olmasına gerek yok.

2000 VA genelde 1000-1200W cıvarı guc saglar. Uretıcıler bu aralıkta bılgı yazarlar. Saglam marka ona bır şey demıyorum ama sıkıntılar var. Hem alırken fazla ucret odeyeceksın hem de akusu bıttıgınde sadece bu cıhazla uyumlu olan yedek aku alabıleceksın, o da pıyasada bulabıleceklerının 4 katı fıyata satılıyor. Ozetle tavsıye etmıyorum. Powerful markasının kullandıgı akuler standart kolay bulunabılen ucuz urunler. 2-3 senede bır tum akulerı degıstırır yoluna devam edersın.

2000 VA genelde 1000-1200W cıvarı guc saglar. Uretıcıler bu aralıkta bılgı yazarlar. Saglam marka ona bır şey demıyorum ama sıkıntılar var. Hem alırken fazla ucret odeyeceksın hem de akusu bıttıgınde sadece bu cıhazla uyumlu olan yedek aku alabıleceksın, o da pıyasada bulabıleceklerının 4 katı fıyata satılıyor. Ozetle tavsıye etmıyorum. Powerful markasının kullandıgı akuler standart kolay bulunabılen ucuz urunler. 2-3 senede bır tum akulerı degıstırır yoluna devam edersın.

Peki hocam jel akü mü kullanıyorlar yoksa asidik kurşun mu çoğu kişi jel akü öneriyor daha uzun dayanması açısından elektrikler gidince siz ne diyorsunuz bu duruma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı