RTX 4070 Ti sistem için UPS önerisi

Evet jel akuler daha ıyıler benim de bıldıgım kadarıyla. UPS'lerde kullanılan akuler bakımsız kuru olarak gecıyor gordugum kadarıyla. UPS'lere uygun jel aku var mıdır bılmıyorum, aldığın cıhazın akulerı oldugunde butcene ve urunlere gore secım yaparsın.

Peki hocam net al oyundayken yük altındayken bile birkaç dakika götürür rahatça bilgisayarı kapatırsın dediğiniz UPS öneriniz var mıdır 27 inch monitor var ASUS ROG onu da takıyorum UPS'e kasayla beraber.

Peki hocam net al oyundayken yük altındayken bile birkaç dakika götürür rahatça bilgisayarı kapatırsın dediğiniz UPS öneriniz var mıdır 27 inch monitor var ASUS ROG onu da takıyorum UPS'e kasayla beraber.

Lınklerını attım zaten. Butcene uygun olanı al, monıtor ses sıstemı ne varsa baglayabılırsın ıkısıne de. 2 bınlık 15 dakıka acık tutabılırse 3 bınlık yarım saate yakın acık tutacaktır.

Lınklerını attım zaten. Butcene uygun olanı al, monıtor ses sıstemı ne varsa baglayabılırsın ıkısıne de. 2 bınlık 15 dakıka acık tutabılırse 3 bınlık yarım saate yakın acık tutacaktır.

Makelsan APC ve FSP gibi markalardan öneriniz var mı peki hocam yoksa powerfuldan memnun musunuz?

Powerful markasının onlardan asagı kalır yanı yok. Her butceye uygun guzel urunler uretmelerı bu ıse ne kadar onem verdıklerını gosterıyor.

Tamamdır hocam yanıtlar için teşekkürler 1-2 gün daha araştırıp karar vereceğim sizinle iletişim halinde olabileceğim bir sosyal araç var mıdır acaba Discord da olur.

UPS'lerde ki arkada ki şalter düğmesi ve bu USB portları ethernet kablosu girişine benzeyen portlar ne işe yarıyor hocam.

Yani anladığım kadarıyla PC'ye taktığım Ethernet kablosunu çıkarıp UPS'in bir portuna ve 2. Ethernet kablosunu da UPS'in 2. portuna takıp o 2. Ethernet kablosunu PC'ye takacağım doğru mudur hocam.

Yani anladığım kadarıyla PC'ye taktığım Ethernet kablosunu çıkarıp UPS'in bir portuna ve 2. Ethernet kablosunu da UPS'in 2. portuna takıp o 2. Ethernet kablosunu PC'ye takacağım doğru mudur hocam.

Evet oyle gorunuyor, tavsıye etmem. Gecıkme olabılır, gereksız bır şey bana kalırsa. Modeme akım gelecekte oradan kasaya ulasacakta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı