RTX 4070 Ti sistem için UPS önerisi

Kendın degıstırebılırsın, kolay bır şey. Yok ben anlamam dersen bır elektrıcıye gıdıp yaptırabılırsın. Akulerde 12v 7ah oluyor. Soktugun akulerın uzerınde de yazar zaten ne oldugu. Internette 500 lıradan baslıyor şu an.

9ah öneriyorlar genelde hocam siz önerir misiniz bir de hangi siteden almalıyım Amazon mu Trendyol gibi mi yoksa direkt powerfulun kendi sitesinden alsam olur mu attığınız linkten.

Kendı sıtesınde aku goremedım, satıyor olsalardı ıyı olurdu. Alırken satıcıya yorumlara dıkkat ederek alabılırsın. Uretıcıyle ıletısıme gecer almak ıstedıgın akunun sorun çıkarıp cıkarmayacagını ogrenebılırsın, amper degerı markası ya da akunun tıpı gıbı.

Kendı sıtesınde aku goremedım, satıyor olsalardı ıyı olurdu. Alırken satıcıya yorumlara dıkkat ederek alabılırsın. Uretıcıyle ıletısıme gecer almak ıstedıgın akunun sorun çıkarıp cıkarmayacagını ogrenebılırsın, amper degerı markası ya da akunun tıpı gıbı.

Peki hocam aküler bitince 9ah 12 v akü alsam olur mu daha kaliteli ve ayakta tutma açısından iyi diye biliyorum.

Kendı sıtesınden alabılırsın. WhatsApp destek hattından merak ettıgın her şeyı sor alısverıs oncesı. Ozellıkle 24 aylık garantı surecınde akulerın olmesı garantı kapsamına gırecek mi? İade kosulları, calıstıkları kargo sırketı falan her seyı ogren.

Kendı sıtesınden alabılırsın. WhatsApp destek hattından merak ettıgın her şeyı sor alısverıs oncesı. Ozellıkle 24 aylık garantı surecınde akulerın olmesı garantı kapsamına gırecek mi? İade kosulları, calıstıkları kargo sırketı falan her seyı ogren.

Tamamdır hocam yarın bilgi edinip size yazarım ben.

Hocam öğrendim akülerin garanti içinde ölmesi garanti kapsamına giriyormuş değiştiriyorlarmış garanti bittiğinde de aküleri bizden satın alabilirsiniz diyorlar ve aküler.

SLD-2000 modelimiz 2000VA, 1200W, 2 akü*12v 9 Ah'dir.
PLD-3000 ürünümüz 3000VA, 1800W, 4 akü 12v 9 Ah'dir

Bu şekilde söylediler

PLD-3000 modelimiz verdiğiniz bilgilere göre hesaplandığında ortalama 10-15 dk çalışma süresi verir.
Sle ya da sld 2000 modelimiz ise ortalama 1-5 dk çalışma süresi verir.

1000W PSU için tutabileceği oyundayken süreyi bu şekilde belirttiler fakat bazı kişiler powerfulu önermiyor sebebi nedir?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam yarın bilgi edinip size yazarım ben.

Hocam öğrendim akülerin garanti içinde ölmesi garanti kapsamına giriyormuş değiştiriyorlarmış garanti bittiğinde de aküleri bizden satın alabilirsiniz diyorlar ve aküler.

SLD-2000 modelimiz 2000VA, 1200W, 2 akü*12v 9 Ah'dir.
PLD-3000 ürünümüz 3000VA, 1800W, 4 akü 12v 9 Ah'dir.

Bu şekilde söylediler.

PLD-3000 modelimiz verdiğiniz bilgilere göre hesaplandığında ortalama 10-15 dk çalışma süresi verir.
Sle ya da sld 2000 modelimiz ise ortalama 1-5 dk çalışma süresi verir.

1000W PSU için tutabileceği oyundayken süreyi bu şekilde belirttiler fakat bazı kişiler powerfulu önermiyor sebebi nedir?

Onermeyenlere sorabilirsin neden onermediklerini. Sartlar harika, verilen acik tutma suresi 1000W tam yuk icin soylenmistir sana, sen akuleri tam yuke sokmayacagin icin verilen sureleri daha uzun dusunebilirsin rahatlikla.

Onermeyenlere sorabilirsin neden onermediklerini. Sartlar harika, verilen acik tutma suresi 1000W tam yuk icin soylenmistir sana, sen akuleri tam yuke sokmayacagin icin verilen sureleri daha uzun dusunebilirsin rahatlikla.

Peki hocam bilgisayar çalışırken kendisini şarj eder mi şebekeden elektrik alırken ben takılırken PC de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı