RTX 4070 Ti sistem oyun oynarken oyun bir anda kapanıyor

YAOLH

Hectopat
Merhaba, Mart ayında bir bilgisayar topladım. O günden beri açtığım çoğu oyunda oyunlar bir anda kapanıyor. Oyuna göre kapanma süresi de değişiyor. Ama olay şöyle oluyor. Diyelim LoL açtım, oyun kapanıyor ama istemci açık. Aynı şekilde CS:GO açınca oyun kapanıyor ancak Steam istemcisi hala açık oluyor. Bazen mavi ekran da yiyorum ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Aşağıda bileşenleri bırakıyorum. Sizce sorun ne olabilir?

Driverlarınız güncel mi?

Sürücüler güncel mi? Gerekli testleri yaptınız mı?

OCCT
FurMark
Time spy

Evet güncel her şey

Ne testler gerekiyor? Bu yazdıklarınız nedir?

Test yazılımları, sistem topladıktan sonra yapılması gereken şeyler.

"Rehber: OCCT ile güç kaynağı testi | Technopat Sosyal" Rehber: OCCT ile güç kaynağı testi

"3DMark Download v2.25.8043 + Time Spy" 3DMark Download v2.25.8043 + Time Spy

"Windows için FurMark - Uptodown'dan ücretsiz olarak indirin" FurMark (Windows)

İndirin ve testleri yapın. Kaç derece, PSU yeterli mi? Gibi gibi.

Bu testi yaptım sonuç böyle. Format attım baştan windows 10 pro yükledim bugün. Yine de oyuna girdim 10 dk sonra oyunu oynarken kapandı. Ama steam hala açık. Sadece oyun kapanıyor. Çözemedim bir türlü.

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-01_201241026.png
    84,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu testi yaptım sonuç böyle. Format attım baştan Windows 10 Pro yükledim bugün. Yine de oyuna girdim 10 dk sonra oyunu oynarken kapandı. Ama Steam hala açık. Sadece oyun kapanıyor. Çözemedim bir türlü.

Son sürüme BIOS günceller misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Testleri daha uzun yap. Sıcaklık sorunu olabilir.

BIOS'u da tekrar en son versiyona güncelledim. Oyunu oynuyorum 10 dk geçiyor ve kapanıyor. Hatta bazen yeniden başlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…