RTX 4070 Ti sistem oyun oynarken oyun bir anda kapanıyor

YAOLH

Hectopat
Merhaba, Mart ayında bir bilgisayar topladım. O günden beri açtığım çoğu oyunda oyunlar bir anda kapanıyor. Oyuna göre kapanma süresi de değişiyor. Ama olay şöyle oluyor. Diyelim LoL açtım, oyun kapanıyor ama istemci açık. Aynı şekilde CS:GO açınca oyun kapanıyor ancak Steam istemcisi hala açık oluyor. Bazen mavi ekran da yiyorum ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Aşağıda bileşenleri bırakıyorum. Sizce sorun ne olabilir?

eB1YLc9.png

PSU yetmiyorsa oyunlar kendini kapatır mı? Veya RAM'ler ile mi alakalı diye düşünmeye başladım.

Olabilir.

Hocam 30DK Power testi yapar mısınız?
BIOS'ta XMP açık mı? Açıksa kapatın.
BIOS'u sıfırlayın.
Bilgisayara virüs taraması yaptırın.
En son format atın.

Şu videoya da bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunları yapın sorun çözülmez ise tekrar yazın. Bildiğim kadar yardım etmeye çalışırım.

Bir sonuca ulaştınız mı birebir aynı şeyleri yaşıyoruz, martta sistem topladım 4070ti ve 7700x'li oyunlar bir anda kapanıyor, az önce elden ring aniden kapanınca canıma tak etti bu konuyu buldum.

Bir sonuca ulaştınız mı birebir aynı şeyleri yaşıyoruz, martta sistem topladım 4070ti ve 7700x'li oyunlar bir anda kapanıyor, az önce elden ring aniden kapanınca canıma tak etti bu konuyu buldum.
Vatandan toplamıştık tüm parçaları, şimdi servisine geri gönderdik bakmaları için. Bundan önce bir kere daha göndermiştik ekran kartında sorun var diyip yenisiyle göndermişlerdi. İnan sebebini bilmiyorum ama çözdüğümüz an güncelleyeceğim konuyu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı