RTX 4070 Ti sistem oyun oynarken ses geliyor

oguz18_tr

Megapat
Merhaba Özellilke fm oynarkan eklediğim videoda yer alan ses geliyor. Sorun sizce hangi parçada?

• Ekran kartı: RTX 4070 Ti MSI Ventus.
  • İşlemci: Ryxen 9 5900X.
  • Sıvı soğutma: Arctic 240 mm.
  • Anakarat: MSI B550 MPG Gaming Plus (atX)
  • RAM: 32 GB (8+8+8+8) g skills 3200 MHz.
  • PSU Power Bost 750 Gold
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özellikle Football manager oyunun giriş kısmında oyuna tıkladığım andan save dosyasına girene kadar neredeyse 3-4 dk geçiyor. Reklam, üretici firma logoları donarak geçiyor. Save dosyasına girdiğim zaman problem düzeliyor

Özellikle Football manager oyunun giriş kısmında oyuna tıkladığım andan save dosyasına girene kadar neredeyse 3-4 dk geçiyor. Reklam, üretici firma logoları donarak geçiyor. Save dosyasına girdiğim zaman problem düzeliyor
O save dosyası vb o ssd ile alakalı. SSD nizi ne zamandır kullanıyorsunuz? Dediğiniz yerdeki takılma işletim sistemi uyumsuzluğundan, oyun optimizasyonundan ya da ssd nizin kötü durumda olmasından kaynaklanabilir üstelik Windows 11 de bu sorunlar daha da mevcut.

O save dosyası vb o ssd ile alakalı. SSD nizi ne zamandır kullanıyorsunuz? Dediğiniz yerdeki takılma işletim sistemi uyumsuzluğundan, oyun optimizasyonundan ya da ssd nizin kötü durumda olmasından kaynaklanabilir üstelik Windows 11 de bu sorunlar daha da mevcut.
Üstap 2 tane SSD'im var ikisine de ayrı ayrı yükleyip denedim. Format atıp yine denedim.ç Sonuç aynı.
PSU'yu zaten değiştirecektim bir tane aldım deneyip buraya sonucu yazarım

SSD'nin birisi daha 1 aylık

Üstap 2 tane SSD'im var ikisine de ayrı ayrı yükleyip denedim. Format atıp yine denedim.ç Sonuç aynı.
PSU'yu zaten değiştirecektim bir tane aldım deneyip buraya sonucu yazarım

SSD'nin birisi daha 1 aylık
Hmm tamam yazarsınız tam yardımcı olamadım kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı