2000 diyelim o zamanTamam en azından bir sayı söylemeniz lazım. Örneğin 2500 TL civarı deseniz bile olur. Ben seçeceğim zaten size. Civar belirtin yeterli.
Eyvallah hocam kullandığınız bir ürün mü?
2000 diyelim o zamanTamam en azından bir sayı söylemeniz lazım. Örneğin 2500 TL civarı deseniz bile olur. Ben seçeceğim zaten size. Civar belirtin yeterli.
2000 diyelim o zaman
2000 diyelim o zaman
4070tidan vazgeçemem o en başrol hocamYalniz ya 4070 Ti'dan vazgececeksiniz ya da PSU'yu attigim iki modelden birini alacaksiniz. 4070 Ti 3x8-pin kablo istiyor veya dogrudan ATX 3.0 12VHPWR ile baglamaniz lazim ki atilan iki PSU'da bu kabloyu destekliyor. Kullandigim bir urun degil ama su an epey populer ve cok tercih ediliyor iyi urundur.
4070tidan vazgeçemem o en başrol hocam![]()
Yalniz ya 4070 Ti'dan vazgececeksiniz ya da PSU'yu attigim iki modelden birini alacaksiniz. 4070 Ti 3x8-pin kablo istiyor veya dogrudan ATX 3.0 12VHPWR ile baglamaniz lazim ki atilan iki PSU'da bu kabloyu destekliyor. Kullandigim bir urun degil ama su an epey populer ve cok tercih ediliyor iyi urundur.
Hocam bu dediğiniz türde daha bütçe dostu ürünler yok mudur?
Fspyi aldım hocam inventusdan soğutucu var mıMaalesef.
Parçaları farklı yerlerden alıp daha ucuza getirterek PSU için bütçeyi arttırmaya çalışmak mantıklı.
Yalniz ya 4070 Ti'dan vazgececeksiniz ya da PSU'yu attigim iki modelden birini alacaksiniz. 4070 Ti 3x8-pin kablo istiyor veya dogrudan ATX 3.0 12vhpwr ile baglamaniz lazim ki atilan iki PSU'da bu kabloyu destekliyor. Kullandigim bir ürün degil ama su an epey populer ve cok tercih ediliyor iyi urundur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.