RTX 4070 Ti sisteme PSU önerisi

2000 diyelim o zaman

O civarda doğru düzgün tek ürün şu var:

Doğru düzgün derken en iyisi yani. 1-2 alternatifi daha var ama gerisinde kalıyorlar bu modelin. O sistemde bunun altına düşmeyin.

Şurada daha ucuzmuş:

Site güvenilir. 1-2 hafta önce PSU aldım buradan.

2000 diyelim o zaman

Eyvallah hocam kullandığınız bir ürün mü?

Yalniz ya 4070 Ti'dan vazgececeksiniz ya da PSU'yu attigim iki modelden birini alacaksiniz. 4070 Ti 3x8-pin kablo istiyor veya dogrudan ATX 3.0 12VHPWR ile baglamaniz lazim ki atilan iki PSU'da bu kabloyu destekliyor. Kullandigim bir urun degil ama su an epey populer ve cok tercih ediliyor iyi urundur.

Yalniz ya 4070 Ti'dan vazgececeksiniz ya da PSU'yu attigim iki modelden birini alacaksiniz. 4070 Ti 3x8-pin kablo istiyor veya dogrudan ATX 3.0 12VHPWR ile baglamaniz lazim ki atilan iki PSU'da bu kabloyu destekliyor. Kullandigim bir urun degil ama su an epey populer ve cok tercih ediliyor iyi urundur.
4070tidan vazgeçemem o en başrol hocam 😅

4070tidan vazgeçemem o en başrol hocam 😅

Ekran kartınızın içinden dönüştürücü çıkıyor olmalı. Kutu içeriğine bakıp bir emin olalım yine. Yalnız arkadaşımız haklı, 4000 serisi için ATX 3.0 bir model daha iyi olur dönüştürücü ile kullanmaktan ziyade.

Hocam bu dediğiniz türde daha bütçe dostu ürünler yok mudur?

Maalesef.

Parçaları farklı yerlerden alıp daha ucuza getirterek PSU için bütçeyi arttırmaya çalışmak mantıklı.
Fspyi aldım hocam inventusdan soğutucu var mı😅?

Yalniz ya 4070 Ti'dan vazgececeksiniz ya da PSU'yu attigim iki modelden birini alacaksiniz. 4070 Ti 3x8-pin kablo istiyor veya dogrudan ATX 3.0 12vhpwr ile baglamaniz lazim ki atilan iki PSU'da bu kabloyu destekliyor. Kullandigim bir ürün degil ama su an epey populer ve cok tercih ediliyor iyi urundur.

FSP'yi sipariş ettim hocam soğutucu öneriniz var mıdır? Bari o ucuz olsun biraz 😂😂

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı