RTX 4070 Ti Sisteme Toughpower PF1 Yeterli Olur mu?

Hopeisgreat

Decapat
Yer
Burdur/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 32gb ram rtx 4060 ryzen 8400f
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar aşağıdaki sisteme bu Power Supply'deki slot sayısı yeterli mi? Biraz abartım :D

Ekran görüntüsü 2023-02-08 004802.png

Ekran görüntüsü 2023-02-08 004835.png

Ekran görüntüsü 2023-02-08 004855.png

Ekran görüntüsü 2023-02-08 005013.png

Ekran görüntüsü 2023-02-08 005225.png

Bu sistem için Power Supply de şu:

resim_2023-02-08_010830492.png

Bu sistem için bu Power Supply de yeterli kablo slotu var mıdır?

Arkadaşlar aşağıdaki sisteme bu Power Supply'deki slot sayısı yeterli mi? Biraz abartım :D

Eki Görüntüle 1660750

Eki Görüntüle 1660751

Eki Görüntüle 1660752

Eki Görüntüle 1660753

Eki Görüntüle 1660754

Bu sistem için Power Supply de şu:

Eki Görüntüle 1660764

Bu sistem için bu Power Supply de yeterli kablo slotu var mıdır?
750W yeterli olacaktır. Yeni PSU'lardan ATX 3.0 ya da normal bir PSU yeterli olur. Size uygun değil o PSU.

Fazla.

750W yeterli olacaktır. Yeni PSU'lardan ATX 3.0 ya da normal bir PSU yeterli olur. Size uygun değil o PSU.

Fazla.

Hocam onu sormadım o sistemdeki ürünler için yeterli grişi var mıdır?

Hocam onu sormadım o sistemdeki ürünler için yeterli grişi var mıdır?
Ne sorduğunu anladım da sen sormak istediğini soramamışsın. PSU'larda slot olmaz. Slot sökülüp yerine yenisinin takıldığı anakart parçalarına denir. Bütün PSU'ların girişleri her sisteme uygundur. Zaten CPU ve anakart girişi dışında diğer Sata girişlerinin olmamasına imkan yok. GPU için modeline göre ya tek ya da üç giriş bulunur. Üç girişli GPU ise zaten 4070 yanında adaptörü geliyor. Link atmamın sebebi hangi akla hizmet 4070'lik sisteme 1200'lük PSU bakıyorsun. Bütün PSU'ların giriş sayısı aynıdır zaten. Watt'ının artması giriş sayısını değiştirmiyor.

Ne sorduğunu anladım da sen sormak istediğini soramamışsın. PSU'larda slot olmaz. Slot sökülüp yerine yenisinini takıldığı anakart parçalarına denir. Bütün PSU'ların girişleri her sisteme uygundur. Zaten CPU ve anakart girişi dışında diğer Sata girişlerinin olmamasına imkan yok. GPU için modeline göre ya tek ya da üç giriş bulunur. Üç girişli GPU ise zaten 4070 yanında adaptörü geliyor. Link atmamın sebebi hangi akla hizmet 4070'lik sisteme 1200'lük PSU bakıyorsun. Büyün PSU'ların giriş sayısı aynıdır zaten. Watt'ının artması giriş sayısını değiştirmiyor.
hocam evet sormak istediğimi soramadım oda değiş şöyle açıklayayım psuda power kabloları varya benbirsürü fan vs takıcam onlar için girişleri yeterli sayıdamı

hocam evet sormak istediğimi soramadım oda değiş şöyle açıklayayım psuda power kabloları varya benbirsürü fan vs takıcam onlar için girişleri yeterli sayıdamı
Tamam sorun yok, şaşkınlık olabilir. 👍 Yeterli olup olmayacağı diye bir durum yok. O durum şöyle oluyor. Eğer sıvı soğutucunda fan kontrolcü varsa fan kontrolcüyü tek bir molex girişiyle PSU'ya bağlar fanları da kontrolcüye takarsın olur biter. Eğer Sıvı soğutucuda kontrolcü yoksa yine PSU'ya bağlanan tek bir tane molex girişiyle fan çoklayıcıyla işin hallolur. Fanları çoklayıcıya takarsın. Ya da fan çoklayıcıyı anakarta bağlarsın PSU'ya bağlamana gerek kalmaz ama PSU'ya bağlaman daha iyi.

Şöyle bir çoklayıcı ya da sıvı soğutucu ile gelen fan kontrolcü işini görecektir. Dert etme PSU girişlerini.

Dosya Ekleri

• 20230208_012937.jpg
    20230208_012937.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 27
Tamam sorun yok, şaşkınlık olabilir. 👍 yeterli olup olmayacağı diye bir durum yok. O durum şöyle oluyor. Eğer sıvı soğutucunda fan kontrolcü varsa fan kontrolcüyü tek bir Molex girişiyle PSU'ya bağlar fanları da kontrolcüye takarsın olur biter. Eğer sıvı soğutucuda kontrolcü yoksa yine PSU'ya bağlanan tek bir tane Molex girişiyle fan çoklayıcıyla işin hallolur. Fanları çoklayıcıya takarsın. Ya da fan çoklayıcıyı anakarta bağlarsın PSU'ya bağlamana gerek kalmaz ama PSU'ya bağlaman daha iyi.

Şöyle bir çoklayıcı ya da sıvı soğutucu ile gelen fan kontrolcü işini görecektir. Dert etme PSU girişlerini.

Çoklayıcı mı almalıyım hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı