RTX 4070 Ti Super 2K için uzun vadede mantıklı mı?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 40-45k.
2K ekranda oynayacağım.

Merak ettiğim, bu ekran kartının ileride çıkacak Unreal 5 oyunlarını Ultra da ve RT de açabilip yüksek FPS verecek mi?

Witcher 4 ve GTA 6 icin özellikle soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki yeterli olacaktır, gelecekte ne olur bir anda atılım olur mu bilemeyiz (ki sanmıyorum çünkü tüketim çağında çok uçuk bir gelişim getirip, eskileri direk çöpe düşürmezler). Ama bence fersah fersah yetecektir.

Uzun vade dediğin 2028 2029 gibi 1440P60 FPS oynarsın sorun yok ama zamanla 60 FPS'te zorlar o kartı haberin olsun RT ile.

2030'a kadar rahat götüreceğini tahmin ediyorum ancak teknoloji çok hızlı gelişiyor DDR6 RAM serisi çıktığında bu boyutlar devasa olacaktır.

Ultra ve RT'de şimdi bile yüksek FPS vermekte zorlanıyor bazı oyunlarda.

1738626356131.png

RT kapatsam ne olur hocam?
Ayrıca 5070 Ti 40-45k ya yedirmezler değil mi :/
@Wanhedaa
@Genzonzi

RT Ultra 1440P60 FPS sen 2028 2029 kadar oynarsın RT kapalı direk 1440P60 sen 2032 2033 kadar oynarsın eğer teknoloji aşırı derecede gelişip yüksek segmente rakip çıkmaz ise oynarsın ama rakip çıkarsa eyvah tufan eyvah.

QHD için yeterli bir kart. Uzun bir süre QHD için yetebilir. RT ise performansı düşürebiliyor, zamanla RT performansı düşük kalabilir kas gücü eskidikçe. Ama iyi bir süre yine rahat oynatacağını düşünüyorum RT olsa bile. Ultra ise yine QHD için 16 GB VRAM yeterli.

QHD için yeterli bir kart. Uzun bir süre QHD için yetebilir. RT ise performansı düşürebiliyor, zamanla RT performansı düşük kalabilir kas gücü eskidikçe. Ama iyi bir süre yine rahat oynatacağını düşünüyorum RT olsa bile. Ultra ise yine QHD için 16 GB VRAM yeterli.
Çok heyecan yaptım valla hocam tüm bileşenlerimi satmakla uğraşıyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı