RTX 4070 Ti Super 2K için uzun vadede mantıklı mı?

Açıklanan fiyatlara göre çok fark olmayacak gibi. Bütçenizle alamayacağınız şekilde fiyat artışı olursa bile, 4070 Ti fiyatları şu ana göre düşecektir. Her halükarda beklemek daha mantıklı gibi.

Nvidia GeForce RTX 5070: 25.649 TL
Nvidia GeForce RTX 5070 Ti: 34.959 TL
Nvidia GeForce RTX 5080: 46.679 TL
Nvidia GeForce RTX 5090: 92.849 TL

Türkiye'de fiyat başlangıçlarının bu seviyelerde olması bekleniyormuş. Çoğu sitede bu fiyatlar açıklandı. Marka ram e vb. göre fiyatlar değişecektir tabiki. Ama sanki yine de bütçenize uygun olacak gibi.

Hocam o fiyatlar sadece lansmana özel çok düşük stoklu fiyatlar yakalamak da zor. Özellikle de 5070 serisine çok talep olduğundan dolayı lansmandan almak zor. Bir de iki mesaj birden alıntıladığımı biliyorum çünkü bir mesaja cevap vermekten vazgeçmeyi bulamadım.

Keşke böyle çıksa

Genel anlamda bahsettikleriniz dışında, baştaki 4080 bile uzun vadede mantıklı gelmemesi biraz saçma açıkçası. 4080 dediğiniz kart daha senesini doldurmadı ve en iyi ilk 3-5 kart arasında. Saçma dememi yanlış anlamayın, şu yönden düşünüyorum, her sene yeni nesil kartlar gelecek biliyoruz ki, tüketim çılgınlığının arşa çıktığı bir dönemdeyiz. O yüzden bu düşünceyle gidecek olursak size göre her sene yeni karta geçmek gerekecek.

2070 Super ile 2K kullanıyorum. 5 yıl gidiyorlar gibi bir çıkarımım var.

hocam naçizane tavsiyem bu kartı da bir düşünün

buda teknik verileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…