RTX 4070 Ti Super ekran kartı için işlemci ve ATX anakart önerisi

5070ti kas gucu olarak 4070ti super ile denk. Dlss desteg olmayan oyunlarda 4080 hala cok daha guclu bir ekran karti 5070ti a gore. 5070=4090 olayı saf güç olarak imkansiz. 4070ti super tas gibi kart alinir. Acelesi yoksa 5070ti tercih edilir.
Aynı şeyleri yukarı da anlattım arkadaşımıza, acele yok ise kesinlikle beklenmeli.4080 örneğini de, şuan 4080 alabiliyorsa o paraya 5070 Ti alması daha mantıklı. 5070 Ti, 4070 Ti Super ile kas gücü olarak aynı ama, yapay zeka dönemine giriyoruz artık, kas gücü devri bitmiş oldu böylelikle. En basiti DLSS 4 ile RDR2' yi güncelledim. 2K'da 4k görüntüsü alıyorum neredeyse, o kadar muazzam olmuş görüntü detayı ve akıcılık. Yani kas gücü tarihe giriyor artık, en azından oyunlar için konuşuyorum. Olaya geniş çerçeveden bakarsak, artık günümüzdeki çoğu oyunlar MECBUR DLSS destekleyecek. ÇÜNKÜ NVİDİA KAS GÜCÜNÜ BIRAKIP DLSS YAPAY ZEKA ÜZERİNDEN EKRAN KARTLARI ÜRETMEYE BAŞLADI ARTIK ve bunu da oyun yapımcıları mecbur yapacak. Yoksa DLSS desteği olmazsa, 5000 serisinin diğer serilerden güç olarak ne farkı kalacak?

Aynı şeyleri yukarı da anlattım arkadaşımıza, acele yok ise kesinlikle beklenmeli. Olaya geniş çerçeveden bakarsak, artık günümüzdeki çoğu oyunlar MECBUR DLSS destekleyecek. ÇÜNKÜ NVİDİA KAS GÜCÜNÜ BIRAKIP DLSS YAPAY ZEKA ÜZERİNDEN EKRAN KARTLARI ÜRETMEYE BAŞLADI ARTIK ve bunu da oyun yapımcıları mecbur yapacak. Yoksa DLSS desteği olmazsa, 5000 serisinin diğer serilerden güç olarak ne farkı kalacak?
Yavas yavas gelmeye basladi zaten cogu oyuna. Ekstradan dlss4 4000 serisinede gelecegi icin cok sorun fark dusunmuyorum. 5070 ti in tek artisi multi frame olur.

Yavas yavas gelmeye basladi zaten cogu oyuna. Ekstradan DLSS4 4000 serisinede gelecegi icin cok sorun fark dusunmuyorum. 5070 Ti'in tek artisi multi frame olur.

Bu verdiğiniz cevabı olduğu yazımda, RDR2'den bahsettim. Tekrar okursanız anlattım zaten. Güncelledim yazıyı ama siz benden hızlı davranıp cevap yazdınız 😂 DLSS 4 tek kelime ile muhteşem olmuş 🙃

5070 Ti fiyatı çok yüksek olacak alma şansım olmaz ki o yüzden bu kart üzerinden sistem toplamak istedim Total'de 90000 TL bütçem var oda kredi kartı limiti başka türlü olur diyorsaniz fikirlerinize açığım.

Toplam 90000 limitim var sistem için ekranda alacağım bu paranın içinde o yüzden 5070 Ti beklesem bile bütçem yetmeyecek ama daha iyi bir öneriniz varsa soyleyin.

Total'de monitör dahil 90000 TL bütçem var 5070 Ti almaya gücüm yetmez ki.

Tek tek hesaplamadım, 40 bine yakın bir şey yapıyor bu haliyle. 5070 Ti 40-45 bandında olacak. Toplamda 80-85 yapar, monitör için bütçeyi biraz daha aşmak gerekecek ama buna değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı