RTX 4070 Ti Super - R5 7500F oyun performansı nasıldır?

sessız357

Femtopat
Daha fazla  
600-650-700 civarlarında Valorant.
300-350 civarlarında CS:GO.
110-120 (en yüksek ayarlar 2K) GTA 5.
İyi midir hocalarım?
Isı değerleri CPU 50-60-65, GPU da aynı şekilde öyle.
Kullanım ise GPU %99, CPU %50'lerde (GTA 5).

4060ti, r5 5600 setupımda cs2de aynı hatta daha fazla fps alıyorum. Gta 5 4k'da sanırım 75,80 fps arasıydı. Bugün yükler bilgiyi güncellerim.

Yüksek ihtimal 8 GB modeli, 4K'da VRAM yetiyor mu?
Problem yaşamadım, dediğim gibi şuan indirmeyi başlattım bilgiyi güncelleyeceğim. Ama witcher 3 yüklü istersen test edip paylaşayım.

@bdxmrz Witcher 3, 4k(Samsung m7 smart monitör) ultra ayarlar(kendi kullandığım ayarlar, hairworks ve grafiği çamurlaştıran ayarlar kapalı), dlss kapalı modda sabit 60 fps alıyorum. Ormanlık alandayım.

Son düzenleme:
Problem yaşamadım, dediğim gibi şu an indirmeyi başlattım bilgiyi güncelleyeceğim. Ama Witcher 3 yüklü istersen test edip paylaşayım.

@bdxmrz Witcher 3, 4K(Samsung M7 Smart monitör) Ultra ayarlar(kendi kullandığım ayarlar, hairworks ve grafiği çamurlaştıran ayarlar kapalı), DLSS kapalı modda sabit 60 FPS alıyorum. Ormanlık alandayım.

Dostum, ekran görüntüsü atar mısın?
Burada dediğine nasıl inanalım, ben 1660S ile 8K RDR2 oynuyorum desen inanacak mısın?

WhatsApp Görsel 2024-12-10 saat 20.38.22_dbd32fb0.jpg

Bu da tatmin etmezse discorda gelirsin gösteririm. @bdxmrz

Ayarları tahmin mi edeceğim?
4K en Low ayarlar ise tabii ki açar.
Video kaydı alın, videoya liste dışı yükleyip atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur dostum, önceden belirttiğim gibi kendi ayarlarım yani hairworks vs kapalı. ayrıca 4k video kaydı aldığım için artı fps düşmesini göz önüne bulunduracağını düşünüyorum. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı