RTX 4070 Ti Super sistem alınır mı?

reddotscope

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. 60 bin TL bütçe ile RTX 4070 Ti Super'li bir PC toplamak istiyorum. 2K monitörüm var (VG27AQ1A). Bu alanda yeniyim ve araştırmalarım sonucu şöyle bir sistem oluşturdum. Tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Parçaları ayrı ayrı da alabilirim.

sistem.png

Herkese selamlar. 60 bin TL bütçe ile RTX 4070 Ti Super'li bir PC toplamak istiyorum. 2K monitörüm var (VG27AQ1A). Bu alanda yeniyim ve araştırmalarım sonucu şöyle bir sistem oluşturdum. Tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Parçaları ayrı ayrı da alabilirim.

Eki Görüntüle 2300565

Sistem bence iyi hocam.

Attığın sistemden çok daha ucuz ve çok daha iyi
Eki Görüntüle 2300583

Attım.

Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj Özelleştirip R7 7800X3D'de kullanılabilir, sıvı soğutma da kesinlikle alın. 63K civarına geliyor
Cevaplar için teşekkür ederim. Attığınız resmi baz alarak ilerledim, resimdeki peerless assasin soğutucuyu ekledim, 7800x3d düşüneceğim, sizce anakartı asus b650m-r ve b650m-k yapmaya gerek var mı?

Cevaplar için teşekkür ederim. Attığınız resmi baz alarak ilerledim, resimdeki peerless assasin soğutucuyu ekledim, 7800x3D düşüneceğim, sizce anakartı ASUS B650M-R ve B650M-K yapmaya gerek var mı?
B650M-B yeterli olacaktır. Sonradan RAM eklemesi yapmayı düşünmüyorsanız gerek yok. 7800x3D seçerseniz kesinlikle sıvı soğutucu alın sitede çok iyi seçenekler yok. Başka bir yerden almanızı öneririm, uğraşmak istemezseniz Cooler Master ML240L alın. Ayrıca PC Hocası çok yakında yeni bir sistem çıkaracak, onu da değerlendir bence. 4070 Superli bir sistem olacak büyük ihtimal.

B650M-B yeterli olacaktır. Sonradan RAM eklemesi yapmayı düşünmüyorsanız gerek yok. 7800x3D seçerseniz kesinlikle sıvı soğutucu alın sitede çok iyi seçenekler yok. Başka bir yerden almanızı öneririm, uğraşmak istemezseniz Cooler Master ML240L alın. Ayrıca PC Hocası çok yakında yeni bir sistem çıkaracak, onu da değerlendir bence. 4070 Superli bir sistem olacak büyük ihtimal.
Son olarak bu şekil olacak gibi. Parçalara tek tek de bakacağım ama sanırım daha uygunu yok. 7800x3d ile 7500f arasında kararsızım sadece. Bir de acaba kasa/güç kaynağında herhangi bir 750w lık seçmem uygun mudur? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
2.png

Son olarak bu şekil olacak gibi. Parçalara tek tek de bakacağım ama sanırım daha uygunu yok. 7800x3d ile 7500f arasında kararsızım sadece. Bir de acaba kasa/güç kaynağında herhangi bir 750w lık seçmem uygun mudur? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.Eki Görüntüle 2300919
XPG alman çok daha iyi olacaktır 80W+ Gold PSU ile geliyor 1000₺ Fark ile bence çok iyi bir upgrade. 7800x3d şu an oyun için alınabilecek en iyi işlemci, almışken en iyisini almak istiyorsan tercih edebilirsin 4070Ti Super ile yapılmış işlemci testlerine de bak. Aradaki fark seni memnun etmezse almana gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı