RTX 4070 Ti Super sistem toplama

Bütçe
60 70 bin

Teşekkürler hocam. Peki listeden a tier bir psu mu almalıyım yoksa b tier yeterli mıdır?

Son düzenleme:
Yeterli olur da bence yine de A tier satin al.

Butce varsa rmx alabilirsin, daha sessiz diyorlar ve icerigi biraz daha kaliteli. Bende rme 750 var, bir sikintisi yok.

Bir de hocam 2 ay kadar bir süre için falan 1080p oynasam sıkıntı olur mu?
Hangi konuda bir sıkıntı olur mu, neden oyle düşündün?

Bütçe varsa RMx alabilirsin, daha sessiz diyorlar ve icerigi biraz daha kaliteli. Bende rme 750 var, bir sikintisi yok.

Hangi konuda bir sıkıntı olur mu, neden oyle düşündün?

Yani hocam darboğaz olursa kart olsun işlemcide olsun bir sıkıntı olur mu anlamında.

Hocam RMx'ler biraz fazla pahalıymış rme Kalsam sıkıntı olur mu yoksa sıkıntı olmaz mı?

Yani hocam darboğaz olursa kart olsun işlemcide olsun bir sıkıntı olur mu anlamında.
Hayir bir problem olmaz, sadece cpu tam gucunu kullanirken gpu'nun tam gucunu kullanamadigi durumlar olur. Bunu fark etmezsin bile. Hangi cpu ve gpu aliyorsun?
Hocam RMx'ler biraz fazla pahalıymış rme.
Kalsam sıkıntı olur mu yoksa sıkıntı olmaz mı?
Rme 1000w kullanmadim hic ama marka saglam, tier list'te a tier. Ben olsam alirdim.

Hayir bir problem olmaz, sadece CPU tam gucunu kullanirken GPU'nun tam gucunu kullanamadigi durumlar olur. Bunu fark etmezsin bile. Hangi CPU ve GPU aliyorsun?

Rme 1000W kullanmadim hiç ama marka saglam, tier List'te a tier. Ben olsam alirdim.

RX 7900 XTX ve Ryzen 5 7600 düşünüyorum hocam. Sağ olun.

RX 7900 XTX ve Ryzen 5 7600 düşünüyorum hocam. Sağ olun.
Evet bazi oyunlarda olur ama fark etme ihtimalin yok ciplak gozle, zaten yuksek fps alacaksin. Yeterince guclu bir islemci o, 1440p'de hic sikinti olmaz.

Bu arada zaten cozunurluk arttikca islemciler arasi fark git gide azalir yuk gpu'ya bindigi icin. Hikayeli oyunlar, single player falan oynuyorsan freesyncten faydalanmak icin frame rate'ini cap'lersin. Hem daha serin calisir sistem hem yirtilma olmaz.

Teşekkürler.Peki Hocam sistem kasaya sığıyor mu diye bakabildiğim bir yer varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…