RTX 4070 Ti Super sistemden gelen sesler normal mi?

xdemirç

Centipat
Daha fazla  
RAM
2x16
SSD veya HDD modeli
2 TB SSD
Ekran kartı
4070 Ti Super
Anakart
Pro B650S MSI
İşlemci
7800x3D
Bilgisayarı alalı 6 ay falan oldu. Bu ses muhtemelen aldığımdan beri geliyor ama şu ana kadar problem etmemiştim. Merak ettiğim için soruyorum bilgisayarımdan gelen bu ses normal mi? Deneme amaçlı Minecraft açıp bir 10 dakika falan oynadım. Yani hafif bir oyunda bile bu ses geliyor normal mıdır? "1000026589 on Vimeo"

Fan sesine benziyor duyduğum ses. Fanlari dikkatlice parmağınızla durdurup sorunun hangisinde olduğuna bakmak lazım.

Fan sesine benziyor duyduğum ses. Fanlari dikkatlice parmağınızla durdurup sorunun hangisinde olduğuna bakmak lazım.
Valla bir kaç tanesini yaptım sonra korktum. Bu sırada ekran kartını aşağıya eğilmesin diye koyduğum parçanın ekran kartının 3. Fanını engellediğini farkettim hemen çıkardım umarım bir şey olmaz. Aynı zaman hocam psu dan ince vızıltı sesi geliyor. Özellikle bu ses valorantta çıkıyor ve fpsi ne kadar düşük olarak sınırlarsam ses de aynı oranda azalıyor bilginiz var mı?

Fanlardan gelen bir sese benziyor. Güç kaynağının fanı da olabilir bu arada. PSU dan gelen ince ses kapasitörlerden geliyor olabilir hatta bu yüzden PSU da japon kapasitörü diye bir terim vardır. Japon olanlar ses çıkarmaz daha kaliteli olur ama diğerlerinde de sorun olduğu anlamına gelmez. Ekran kartı için ince uzun hatta yükseklik de ayarlayabildiğin 3D printerdan basılmış uygun fiyata parçalar satılıyor onlardan alabilirsin. Ben aldım kullanıyorum memnunum.

Hocam crackli launchersa her türlü bitcoin mining vardır bu hem kasanı ısındırır hemde ekran kartının kullanım süresini azaltır

ekran kartınız 2. El mi hocam

Hocam crackli launchersa her türlü Bitcoin mining vardır bu hem kasanı ısındırır hem de ekran kartının kullanım süresini azaltır

Ekran kartınız 2. El mi hocam

Kullandığım Launcher lunar Client yani crackli değil. Ekran kartını Vatan Bilgisayar'dan sıfır satın aldım.

Fanlardan gelen bir sese benziyor. Güç kaynağının fanı da olabilir bu arada. PSU'dan gelen ince ses kapasitörlerden geliyor olabilir hatta bu yüzden PSU da Japon kapasitörü diye bir terim vardır. Japon olanlar ses çıkarmaz daha kaliteli olur ama diğerlerinde de sorun olduğu anlamına gelmez. Ekran kartı için ince uzun hatta yükseklik de ayarlayabildiğin 3D printerdan basılmış uygun fiyata parçalar satılıyor onlardan alabilirsin. Ben aldım kullanıyorum memnunum.

Benim kullandığım parça zaten ekran kartının kutusundan çikmiş olan parçaydı ama yanlış yerleştirmişim maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı