RTX 4070 Ti Super vs RTX 5070

Bütçe
70000

Zuhanken

Decapat
Daha fazla  
Bu soruyu RTX 5070 kartı daha çıkmadan sormak manasız biliyorum ama sorum şudur: Sizce 4070 Ti Super'e sahip bir sistem mi almalıyım yoksa 5070 serisinin çıkmasını bekleyip bir şekilde mi sistem toplamalıyım?
Bir de 5070 Türkiye'de nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olur.
Son olarak 5070 kartına sahip bir sistemi 70 bin TL gibi bir fiyata mal edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruyu RTX 5070 kartı daha çıkmadan sormak manasız biliyorum ama sorum şudur: Sizce 4070 Ti Super'e sahip bir sistem mi almalıyım yoksa 5070 serisinin çıkmasını bekleyip bir şekilde mi sistem toplamalıyım?
Son olarak 5070 kartına sahip bir sistemi 70 bin TL gibi bir fiyata mal edebilir miyim?
Önceliğiniz ne olacak oyun/render ?

Kart çıktıktan sonra bir süre gereğinden yüksek fiyatlardan satılacak, stok sıkıntıları da çıkarsa bekler durursunuz. O karta 40 bin ₺ üzeri fiyat çekerlerse hiç şaşırmam. Aceleniz de varsa direkt alıp geçin bence. 4070 Ti Super fazlasıyla güçlü ve yeterli bir kart. Ben de yeni kartları beklemeyi düşünüyordum fakat 4 ay önce 3060'lı sistemime veda edip 4070 Super'li 2K sisteme geçtim, iyi ki geçmişim diyorum.

5000 serisi 70K bandina mayis haziran gibi ancak alinabilir hale gelecegini dusunuyorum. Ben olsam beklerdim.

50 serisinin fiyatı hakkında kesin bir bilgi yok lakin kullanım amacınıza göre değişir. Ben sadece oyunumu en iyi grafiklerde oynayayım ömürlük bilgisayarım olsun diyorsanız 4070 Ti Super'li sistem alabilirsiniz. Ben en yeni teknolojileri kullanacağım, ekran kartını yoracak zorlayacak işler yapacağım derseniz de 50 serisini bekleyin. Ha misal cinema3D'den bir render alsanız 5070 5 dakikada yapıyorsa 4070 Ti Super 8dk de yapar. Güncellik iyidir ama kullanım amacınız oyunsa alın 4070 Ti Super'li sistemi.

Kart çıktıktan sonra bir müddet yüksek fiyatlardan satılacak, stok sıkıntıları da çıkarsa bekler durursunuz. Aceleniz de varsa direkt alıp geçin. Yeni kartları beklemeyi düşünüyordum fakat 4 ay önce 3060'lı sistemime veda edip 4070 Super'li 2K sisteme geçtim, iyi ki geçmişim diyorum.

Hocam bu dediğiniz sorunlar ne kadar müddet sonra düzelir tahmini olarak sizce.

5070, 4070 SUPER-4070 Ti arasinda kas gucu olarak. 5070 Ti ancak 4070 Ti Super'e yetisebiliyor. Ne aradiginiza bagli tamamen. Kas gücü için 4070 Ti Super, yeni nesil teknoloji icin 5070 tercih edilmeli. Mumkunse tabii 5070 Ti tercih edilmeli.

Hocam bu dediğiniz sorunlar ne kadar müddet sonra düzelir tahmini olarak sizce.

Bilemeyiz ki. Bu arada 5090'da kablo erime sıkıntısı çıktı mesela, belki 5070 serisinde farklı bir hata çıkacak, bilemeyiz. Mis gibi çalışan 4000 serisi varken, hele ki Ti Super modelini alacakmışsınız, beklemek bana göre anlamsız. Takdir sizin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı