RTX 4070 Ti Super vs RX 7900 XTX

• Konuyu başlatan Merdt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 849
Yer
Afyonkarahisar
Selamlar.

Ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum ve bütçemde bu iki model var. Gönlüm XTX'den yana daha güçlü olduğundan dolayı. Fakat RT konusundaki yeteneklerinden emin olamadığım için Ti Super da mantıklı görünüyor.

RX 7900 XTX kullanıcısı varsa, 1440p'de RT kullanabiliyor musunuz, önerir misiniz?

Selamlar.

Ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum ve bütçemde bu iki model var. Gönlüm XTX'den yana daha güçlü olduğundan dolayı. Fakat RT konusundaki yeteneklerinden emin olamadığım için Ti Super da mantıklı görünüyor.

RX 7900 XTX kullanıcısı varsa, 1440p'de RT kullanabiliyor musunuz, önerir misiniz?
Konu zaten RT teknolojisine ne kadar önem veriyorsun sorusuna geliyor kullanıyorum fakat fullemiyorum bence çok gerekli değil , ikisi arasından RX 7900 XTX derim 4K'da bile FG teknolojisi gerektirmeden ayakta duran bir kart fakat yeni seriler çıkıcakkan amd nvdia tarafından bence 1 bekle.

Selamlar.

RT istiyorsan AMD alma. 4080 gücünde 7900XTX. RT, Teknoloji, Stabilite var bir tarafta diğer tarafta da saf güç. Tercih meselesi ama ben olsam NVIDIA'dan şaşmam.

Selamlar.

RX 7900 XTX, güçlü bir kart ve 1440p’de ray tracing (RT) kullanmak mümkün, ancak RTX serisi kadar güçlü değil. Eğer RT'ye çok önem veriyorsanız, RTX 4070 Ti Super daha iyi bir seçenek olabilir. Ama RX 7900 XTX oyun performansında oldukça güçlü ve fiyat/performans açısından iyi bir tercih. Maalesef ki ben RTX 3050 ile yetiniyorum. :(

Selamlar.

RX 7900 XTX kullanıcısı varsa, 1440P'de RT kullanabiliyor musunuz, önerir misiniz?

X 7900 XTX genellikle daha güçlüdür, özellikle 4K oyun ve yüksek VRAM (24 GB) gerektiren senaryolarda avantajlıdır. Ancak RTX 4070 Ti Super, daha iyi Ray Tracing ve DLSS 3 desteği sunar. Eğer saf performans ve VRAM istiyorsan RX 7900 XTX, Ray Tracing ve verimlilik istiyorsan RTX 4070 Ti Super daha iyi.

Selamlar.

RX 7900 XTX kullanıcısı varsa, 1440P'de RT kullanabiliyor musunuz, önerir misiniz?

1440P'de RT'yi çok rahat açarsınız 2 kartla da çünkü 2 kart da zaten 4K kartı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı