Çözüldü RTX 4070 Ti Super'li sistem çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Ti Super
Ryzen 5 7600
B650M-K
32GB Corsair
750W
RAM
Corsair Vengeance 2x16 RGB
SSD veya HDD modeli
Kingston 1TB M2SSD - Seagate 2TB HDD
Ekran kartı
RTX 4070 Ti Super
Anakart
Gigabyte B650M-K
İşlemci
Ryzen 5 7600
Arkadaşlar iyi günler yaklaşık 1 ay önce kendi elimle topladığım bilgisayarımda oyunlarım istinasız hepsi çökmeye başladı bilgisayar mavi ekran vermeye başladı hiçbir şey yapamamaya başladım sorunu nasıl bulabilir ve çözebilirim artık delirmek üzereyim.

(PC'yi topladıktan sonra yapılması gereken bir şey varsa falan hiç yapmadım örneğin BIOS falan güncelleyemedim sadece düzenli ekran kartı Update'lerimi yapıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mavi ekran vermiyor mu demiştin?

Veriyor hocam ama her türlü crashi yiyorum işte örnek geceyim tekrar. Oyunlar çöküyor, oyuna girdiğimde PC reset atıyor, artı mavi ekran. Kafasına göre takılıyor yani anlam veremiyorum.

Hocam vallahi tek sorun BIOS'muş güncelledim her şey düzeldi. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
Mavi ekran vermiyor mu demiştin?

Veriyor hocam ama her türlü crashi yiyorum işte örnek geceyim tekrar. Oyunlar çöküyor, oyuna girdiğimde PC reset atıyor, artı mavi ekran. Kafasına göre takılıyor yani anlam veremiyorum.

Hocam vallahi tek sorun BIOS'muş güncelledim her şey düzeldi. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı