RTX 4070 Ti Suprim X vs. ROG

Anakart ROG olduğu için ekran kartını da ROG seçebilirsiniz. Ben anakart ile ekran kartını her zaman aynı markadan seçerim. Onun dışında kalite olarak ikisi de aynıdır. ROG'un maksimum TGP'si bir tık daha yüksek sadece.

Öncelikle merhaba. Yeni bir sistem topluyorum. Sistem özelliklerim:
  • i9 13900K.
  • ASUS ROG STRIX Z790-E Gaming.
Daha sistemin 2 parçasını topladım, ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım. MSI'ın MSI RTX 4070 Ti SUPRIM X modeli ile ASUS ROG RTX 4070 Ti GAMING OC modeli arasında kaldım. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

2 model de oldukça iyi ama ne kadara alacaksınız kartları?
ROG 4070 Ti modelinin fiyatına biraz daha ekleyip 4080 almanız çok daha iyi olur.

Öncelikle bence işlemci ve anakart seçimi yanlış olmuş,LGA1700 sokette geçebileceğin daha iyi bir işlemci yok o yüzden AM5 toplamanı öneririm. 7800X3D bakabilirsin. Dediğin konuya gelecek olursak o kartların yerine biraz daha koyar Palit Gamerock gibi 4080 kartlarından birini alırım.

Öncelikle merhaba. Yeni bir sistem topluyorum. Sistem özelliklerim:
  • i9 13900K.
  • ASUS ROG STRIX Z790-E Gaming.
Daha sistemin 2 parçasını topladım, ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım. MSI'ın MSI RTX 4070 Ti SUPRIM X modeli ile ASUS ROG RTX 4070 Ti GAMING OC modeli arasında kaldım. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

İkisi gayet iyi modeller ama bence ROG kendimde bir ROG ekran kartı kullanıyorum gayet memnunum.

Öncelikle bence işlemci ve anakart seçimi yanlış olmuş,LGA1700 sokette geçebileceğin daha iyi bir işlemci yok o yüzden AM5 toplamanı öneririm. 7800X3D bakabilirsin. Dediğin konuya gelecek olursak o kartların yerine biraz daha koyar Palit Gamerock gibi 4080 kartlarından birini alırım.
O dediğiniz yeni bir konu çıkmadıysa meçhul cunku anakartlarda lga1700 ün yanında lga1800 de yaziyor tabi açıklığa kavuştuysa onun neden yazdığı bilemem ama aldığı işlemcide uzun sure sıkıntı olmuycak 2 sene sonra lga 1900 de çıksa bişey kaybetmiycek intelde kalmasi daha mantıklı yanliz o işlemciyi nasil soğutacağinıda düşünmeli şimdiden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı