Hocam keşke foruma bir sorsaydınız. Ayrıca o işlemci çok olmamışmı ekran kartına? @Prime777Merhaba, ekran kartı ve işlemciyi aldım, çok fazla bir bilgim yok. Bu sisteme nasıl bir anakart Power Supply vs. lazım. Bütçem kesin değil alabileceğim en ucuz işimi görecek parçalar olursa iyi olur. Ekran kartı ve işlemciden para kalmadı![]()
Hocam iade edebiliyorsanız hemen edjn bence. O fiyata 4080 bile gelebilir yani.Merhaba, ekran kartı ve işlemciyi aldım, çok fazla bir bilgim yok. Bu sisteme nasıl bir anakart Power Supply vs. lazım. Bütçem kesin değil alabileceğim en ucuz işimi görecek parçalar olursa iyi olur. Ekran kartı ve işlemciden para kalmadı![]()
Arkadaş haklı biraz darboğaz yiyebilir mümkünse bir bilgisayarcıya 4070 ti'ı satıp rx7900xt/xtx alHocam keşke foruma bir sorsaydınız. Ayrıca o işlemci çok olmamışmı ekran kartına? @Prime777
Hocam abartmayınHocam iade edebiliyorsanız hemen edjn bence. O fiyata 4080 bile gelebilir yani.
Evet "biraz" abarttım.Arkadaş haklı biraz darboğaz yiyebilir mümkünse bir bilgisayarcıya 4070 ti'ı satıp rx7900xt/xtx al
Hocam abartmayın
Evet ""BİRAZ"" abarttınız ne de olsa aralarında 12k gibi KÜÇÜCÜK bir fark var.Evet "biraz" abarttım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.