RTX 4070 Ti ve i9 13900K için sistem önerisi

engin81

Kilopat
Merhaba, ekran kartı ve işlemciyi aldım, çok fazla bir bilgim yok. Bu sisteme nasıl bir anakart Power Supply vs. lazım. Bütçem kesin değil alabileceğim en ucuz işimi görecek parçalar olursa iyi olur. Ekran kartı ve işlemciden para kalmadı :D

Merhaba, ekran kartı ve işlemciyi aldım, çok fazla bir bilgim yok. Bu sisteme nasıl bir anakart Power Supply vs. lazım. Bütçem kesin değil alabileceğim en ucuz işimi görecek parçalar olursa iyi olur. Ekran kartı ve işlemciden para kalmadı :D
Hocam keşke foruma bir sorsaydınız. Ayrıca o işlemci çok olmamışmı ekran kartına? @Prime777

Keşke o bütçeye 7900xtx--7900x3d alsaydın,4k için işini bayağı görür.Ayrıca 13900K için 5k'dan aşağı soğutma yetmez.Kaliteli bir lga1700 soket anakart lazım.700 watt bir psu işini görür.

Hocam iade edebiliyorsanız hemen edjn bence. O fiyata 4080 bile gelebilir yani.

İyidir overclock, 128 gb ram vs. iyi diye biliyorum ama başka konu veya forumlarda da araştırmakta fayda var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı