RTX 4070Ti sistem iyi mi?

Evet haklısın super Ti baktım benim sistem için bir tık gücü fazla Galaxy markasını duymuştum ama yine de sana sorayım iyi bir marka mı?

Bir de Power Supply Bronze ama güvenemiyorum onun için önerdiğin bir model var mı?

Evet haklısın super Ti baktım benim sistem için bir tık gücü fazla Galaxy markasını duymuştum ama yine de sana sorayım iyi bir marka mı?

Bir de Power Supply Bronze ama güvenemiyorum onun için önerdiğin bir model var mı?

Bronze olması sıkıntı yapmaz, güvenebilirsiniz.
Ve evet, Galax iyi bir marka.
Çoğu modeli ASUS ile yarışıyor, bende de 1660S modeli var.

1733762636805.png

bu şekilde özelleştirip alırsanız 76K tutuyor ram ve ssd bi tık daha iyi seninkinde ama 4080 super için değer bu fark

Eki Görüntüle 2370744
Bu şekilde özelleştirip alırsanız 76k tutuyor RAM ve SSD bir tık daha iyi seninkinde ama 4080 Super için değer bu fark.

Onlar sonradan iyileştirilen şeyler sonradan ben onları yükselitirim eyvallah kafamdaki sorular gitti alacağım sistem netlendi.

Sağ ol hocam bayağı yardımcı oldun bana senin gibi nasıl bu kadar bilgimi arttırabilirim.

Hocam son olarak arkadaşın attığı fotodan yaralanıp sistemi güncelleyeceğimde değiştirmemi istediğiniz veya önerdiğiniz bir şey var mı?

1733763181946.png

hocam bütçe varsa ram ssd yükseltin bence

Technopat Haberler

Geri
Yukarı