serhansaman
Kilopat
Anladım acaba böyle söylesek gümrük sorun olur mu kapıda mı öderiz bir bilginiz var mıdır?Herhangi bir bilgim yok hocam klasik modlanmis orgulu guc kablosuna benziyor.
Anladım acaba böyle söylesek gümrük sorun olur mu kapıda mı öderiz bir bilginiz var mıdır?Herhangi bir bilgim yok hocam klasik modlanmis orgulu guc kablosuna benziyor.
Anladım acaba böyle söylesek gümrük sorun olur mu kapıda mı öderiz bir bilginiz var mıdır?
Konuyu hortlatcam kusura bakmayın bende PNY marka 4080 aldım linki aşağıda.Gelecek kargo firmasina bagli hocam gumrukten sonra PTT ile dagitim olacaksa PTT gumruk bedelini kapida aliyor. Diger turlu nasil isliyor emin degilim maalesef.
Selam ben konuyu cozmedim aldigim gibi biraktim kasayi acik kullaniyorum internette bukulen kablolar var fakat olctugum kadariyla ben nasil kablo alirsam alayim kasamin kapagi kapanmayacak onu fark ettim dolayisiyla cozmek icin komple kasayi degismem gerekecek onu da yapmak istemedim. Bence orijinal kablosuna guvenebilirsiniz ben orijinal kabloyla hic sorun yasamadim neyse ki. Eger kablo degismek istiyorsaniz da butce konusunda genis davranabilirseniz youtubeda izledigim ne kadar 4080li build varsa hepsi cablemod markasinin kablosunu kullaniyordu cablemod un sitesinden kablo siparis verebilirsiniz eger benim kasam o sekilde cozulseydi ben de cablemoddan kablo alacaktim TR icinden siparis verebileceginiz secenekleri de baska arkadaslar onerecektir diye dusunuyorum.Konuyu hortlatcam kusura bakmayın bende PNY marka 4080 aldım linki aşağıda.
Psu olarakta bunu aldım.
İkiside şuan elimde ama korkum 4080den çıkan kablonun yanabildiği yönünde aldığım duyumlar bu yüzden daha montajlamadım. Siz bunu nasıl çözdünüz?![]()
ASUS ROG-STRIX-850G-AURA 850W 80+ Gold Aura Edition Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Teşekkürler yorum için bende kasa değişicem olmadı böyle kart baya büyük ve kabloları eğip bükmek istemiyorum.Kasanın açık olmasıda çabuk tozlanmasına sebep oluyor.Selam ben konuyu cozmedim aldigim gibi biraktim kasayi acik kullaniyorum internette bukulen kablolar var fakat olctugum kadariyla ben nasil kablo alirsam alayim kasamin kapagi kapanmayacak onu fark ettim dolayisiyla cozmek icin komple kasayi degismem gerekecek onu da yapmak istemedim. Bence orijinal kablosuna guvenebilirsiniz ben orijinal kabloyla hic sorun yasamadim neyse ki. Eger kablo degismek istiyorsaniz da butce konusunda genis davranabilirseniz youtubeda izledigim ne kadar 4080li build varsa hepsi cablemod markasinin kablosunu kullaniyordu cablemod un sitesinden kablo siparis verebilirsiniz eger benim kasam o sekilde cozulseydi ben de cablemoddan kablo alacaktim TR icinden siparis verebileceginiz secenekleri de baska arkadaslar onerecektir diye dusunuyorum.
P600s kasa bende de var ve 4080 alacam yakın zamanda. Bu konu başlığındaki problem beni de düşündürdü. Kapağı kapatırken sorun olmuyor dimi? Ayrıca kartı güç kaynağına bağlama işini nasıl yaptınızCablemod mantıklı olur. Phanteks p600s kullanıyorum. Kendi gelen kablosu ile çok rahat kullanıyorum.
bir sorun olmuyor. 4080 in yanında gelen çoklayıcı ile nerdeyse 6 aydır kullanıyorum.P600s kasa bende de var ve 4080 alacam yakın zamanda. Bu konu başlığındaki problem beni de düşündürdü. Kapağı kapatırken sorun olmuyor dimi? Ayrıca kartı güç kaynağına bağlama işini nasıl yaptınız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.