RTX 4080 Aorus Master için uyumlu sistem toplama

• Konuyu başlatan m95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 851
Bütçe
30.000 TL (Ekran kart ve monitör hariç)
Bunlar benim önerilerim forumda kasa olarak bunu önermişler:Dark Maxima V30 DKCHMAXV304 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

SSD nerede?
Hocam unutmuşum valla 😂 Dalgınlığıma denk gelmiş.

Bunlar benim önerilerim forumda kasa olarak bunu önermişler:Dark Maxima V30 DKCHMAXV304 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

SSD nerede?

Attığınız soğutucu sıkıntılı mı bilmiyorum ama güzel duruyor. Soğutma açısından problemi yoksa Arctic yerine alınabilir.

Pek bilgim olmadığından soruyorum 750W 4080 kurtarır mı ki.

Kurtarır hocam, PSU kaliteli zaten. SSD olarak Kioxia'nın M.2 SSD'si bakılabilir.

Hocam unutmuşum valla 😂 Dalgınlığıma denk gelmiş.

Attığınız soğutucu sıkıntılı mı bilmiyorum ama güzel duruyor. Soğutma açısından problemi yoksa Arctic yerine alınabilir.

Kurtarır hocam, PSU kaliteli zaten. SSD olarak Kioxia'nın M.2 SSD'si bakılabilir.

LS520 güzel diyorlar. Bu da iyidir büyük ihtimalle.

Sırf 2 TB diye o kadar para vermeye gerek yok. Hem pcl-e 3.0 kullanıyor.

PCI-e 3.0 ile 4.0 arasında çok bir fark yok, 1 TB halide alınabilir.

Hocam unutmuşum vallahi 😂 dalgınlığıma denk gelmiş.

LS 720 güzeldir önerilen bir soğutucu.

Herkese teşekkürler. 7800x3d şart mı? Biraz bütçeyi aştık gibi.
SSD de 1 TB 970 Evo Plus alınabilir, 2 TB'ye gerek yok şimdilik.
Phanteks Eclipse P400 Air kasa da hoş gözüküyor. Kullanan var mı? Nasıldır? Ekran kartı ölçüsü sorun çıkarmaz değil mi bu kasada?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı